Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ederson stegene nasıl bukadar fark atmış lan. Nasıl bukadar çok oy attiniz
iki ucu boklu değnek çünkü.Biri sakat maça bile çıkamıyor diğeri top kurtaramıyor.Ölüm mü olsun sıtma mı gibi bir anket olmuş , ben oy bile vermedim o yüzden

Bence ederson yolcu. Maasinda indirim yapmazsa yollarlar. Zaten herifler portonin kalecisini istiyorlar.

Eddie ayrilmaya ve bize gelmeye istekliymiş ama pep kalmasıni istiyormus pep ikna ederse kalırmış

Pep'in kalmasını istemesine inanmadım Ederson sanırım artık yüksek maaş istiyor bize 7-8 milyon civarı maaşa gelecek deniyor. Bana oluru olur mu konusunda pek yok gibi geliyor ama bakalım.

Hoca görüşmüş güya edersonla.Acaba kim izledi edersonuda sommerden iyi olarak görüp daha fazla maaş vermeyi kabul ettiler.Ederson hepten düştü son 2 yıldır.Şimdilik 1-2 yıl oynatacağın kaleci almak mantıklı 4 yıl 7-8 maaş verip kaleci alınmaz.City ilk 11 kalecisi edersonu beğenmediği için gönderecek bu arada.

Kaleciye 7-8m maaş bilmiyorum iyice bku çıktı bu işin bu takımın en önemli parçaları sanchez lucas barış filan en fazla 3-4 alıyorlar vala.. hayırlısı diyorum.

daha genc ve müzmin sakat degil

39c1c95c24cbdf7821a1c4c910e17f5e.jpg

Pep'in kalmasını istemesine inanmadım Ederson sanırım artık yüksek maaş istiyor bize 7-8 milyon civarı maaşa gelecek deniyor. Bana oluru olur mu konusunda pek yok gibi geliyor ama bakalım.
Yazında kalmasını söyledim demisti cwc öncesinde zaten bildiğim kadariyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt