Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayakları iyi kaleci istemiyorum bize önce tutan lazım atanınla tutanın iyi olacak yeğenim

Liverpool Ekitike'yi alıyormuş. Frankfurt'a resmen piyango vurdu. 100 milyon pound üzerinde para alacaklar. Kıskanmadım desem yalan olur. Acaba Frankfurt bu parayı nasıl harcayacak; bu kadar satış yapabiliyorsan yarışmacı bir takım kurmalısın. Eğer kurmuyorlarsa parayı yiyorlar demektir.
Beceriyorlar zaten.

2022 yılında Avrupa Ligi şampiyonu oldular. Geçen yıl da Bundesliga'da üçüncü oldular direkt CL'de oynayacaklar.

Bundesliga'nın en değerli dördüncü takımı konumundalar. Kartopu gibi büyüttüler sermayeyi.

1752737362256.webp

de lorentis bize küfür etmiş satmıyorum demiş uğur böyle bişey demiş 2 gün önce

Galatasarayıma bedava scoutluk yapmak isterdim. Keşke scout ekibinde olsam. İlk rapor sunacağım oyuncu Kristian Arnstad olurdu. Norveç milli takımının tüm alt yas kategorilerinde oynadi ve Norveç futbolu yükselişe geçiyor. Kaçırmazdım ben olsam.
images-1.webp

Bu abarti buyutulecek bir sey degil...

Ama ben boyle bir talebin olduguna tam emin degilim.
Aga surekli yeni bisey çıkıyor. Ciddi olmasa Tüzemen falan dillendirmez bunu. Tüzemen Ozbek'in basın sözcüsü gibiydi. Ben anlamadım bu nasıl bir pazarlığa döndü. Free 2 adam alıp beklemeye çekilecektik. Bitmez bu delinin talepleri

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Liverpool Ekitike'yi alıyormuş. Frankfurt'a resmen piyango vurdu. 100 milyon pound üzerinde para alacaklar. Kıskanmadım desem yalan olur. Acaba Frankfurt bu parayı nasıl harcayacak; bu kadar satış yapabiliyorsan yarışmacı bir takım kurmalısın. Eğer kurmuyorlarsa parayı yiyorlar demektir.
Herifler her sene bir kulübü aynı miktarda dolandırıyor ki.
Sonra 3-5 kuruş harcıyor.

Yramin %20sini alabilir De Laurentiis
Acikcasi herife evet dedirtecek detay buysa kabul ederim

25 kar ettigin yerde 5 ini bunlara sallamak hic problem degil.(Cunku seni imkansiz gorunen 75 i ustune kar olarak aldigin senaryo fazlasiyla mutlu eder)

Dogrulugu muamma haber bana gore ama UMARIM KAR PAYIDIR

Beceriyorlar zaten.

2022 yılında Avrupa Ligi şampiyonu oldular. Geçen yıl da Bundesliga'da üçüncü oldular direkt CL'de oynayacaklar.

Bundesliga'nın en değerli dördüncü takımı konumundalar. Kartopu gibi büyüttüler sermayeyi.
Öyle de hocam leverkusen hariç son 10 yılda 1 tane farklı takım şampiyon olamadı. Dortmund 2.buyuk gibi gözüküyor ama kalkıp son maç mainzı yenemeyip şampiyonluk veriyor. Bu alman kulüplerinde yarışmacı ruh yok. Biz olsak söke söke şampiyon olurduk. Frankfurt'un da farklı olacağını hiç sanmıyorum.

Satıştan payın ihtimali yok o kardan pay olur diğer isteklerdeki tek fark 17.5 erken ödeme bence en son olmazsa onu da kabul edecek bizimkiler ama satıştan pay konusunda ısrar gelirse işte o transferi baltalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt