Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga surekli yeni bisey çıkıyor. Ciddi olmasa Tüzemen falan dillendirmez bunu. Tüzemen Ozbek'in basın sözcüsü gibiydi. Ben anlamadım bu nasıl bir pazarlığa döndü. Free 2 adam alıp beklemeye çekilecektik. Bitmez bu delinin talepleri

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
10 M luk adamdan bahsetmiyoruz ki hocam, 75 ve performansa gorede 90 100 lere gelecebilecek bir adam.

Kolay bir denklem degil, yeni bir sey cikmasi tivitter medyasinin verdigi izlenim. Kimin yazdigi ettigi bende onemli degil- kolay bir transfer asla degil bu.

Yonetim ama daha erkenden bu tur sartlara vs hazirlanmaliydi ya da daha erken ciddi diyaloglara dokmeliydi ayri konu.

Ne kadar gicik olsakta adamlar kendi adlarina bu sureci iyi yonetiyor.bizimkiler ogrenmesi lazim bir seyler- keremi yok parasina verdikten sonra olasi bir BAY transfer konusunda bunlar gibi tavir yapilmalidir

s

Iskandinav oyuncu önermek yasak rdas
images-3.webp

Yav verin şu bunağık istediğini bu çile bitsin kamp bitmeden gelsin adamda hazırlansın güzelce ya

ayakları iyi kaleci saçmalığı nerden çıktı yav şampiyonlar liginde boru gibi takımlarla oynarken kol lazım courtois' ayakları çok iyi sanki ama yemiyor kolay kolay

8-15 araliklarinda alabilecegimiz adamlarin hepsi 20 + ya da 30+ transfer yapiyor.

Asil tendonu anca Cuesta alsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt