Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
musleramız da clde gününde olunca affetmiyordu, hacı baba tekkesi gibiydi
muslerayı geçtim de ceza sahasında 6 kişi yerleşikken rodrigodan da kafa golü yemezsin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musleramız da clde gününde olunca affetmiyordu, hacı baba tekkesi gibiydi
gelcek mi senceosi işi bu hafta bitmezse geçmiş olsun. hala bik bik ötüyorlar teminatlar için çalışılıyor diye
böyle rezil bir yönetim olmaz olsun
takımın üstüne mum diktiler, ne giden var ne gelen. bi ton eksik bölge var, gün yüzü görmeyin
%40 gelme oranı veriyorum. her geçen süre bizim aleyhimize, böyle sapık başkana karşı bu kadar sürüncemede bırakmamalılardı işigelcek mi sence
ederson çok gömüldü ayakları modric kolları gözümde altay seviyesine düştü rdaşGeçen seneki Muslera performansından sonra kolsuz denilen Ederson bile kaleci havası yaratır her maç 0-1 geride başlıyorduk boşa çıkıyor, çıkmıyor, kapattığı köşeden yiyor bir tek ligin sonunu iyi getirdi onun hariç kalecilik bir durumumuz bile olmadı.
Şu formanın aynısını GS için yapmış olsalardı yapacağınız formayı bilmm ne yapayım dye yangın çıkartırdınız bu kesin
Sharon stone, John McAfee, 23 yaş zırvasından da Speedy Gonzales ile Viktor reyiz gelsin.Manchester City'de kadrosuun bir an önce daraltılmasını isteyen Pep Guardiola, listede adı geçen oyuncuların transferine onay verdi.
Jack Grealish
Kalvin Phillips
James McAtee
İlkay Gündogan
Nico González
John Stones
Oscar Bobb
Vítor Reis
Matheus Nunes
(Sports)
Gülüp geçiyoruz. Polemiğe girmeye gerek yok.edersonu cop cekiliyor
gulermisin aglarmisin
Benimde Sviliar, Maginan veya Petrovic'e göre çok içime sinmiyor fakat şu da var bizim rakiplere daha çok pozisyon vermemizin bir sebebi oyun kurulumu oluyor mesela Muslera'nın çok kısa kaldığı topları genelde hep ciddi tehlike arz ediyordu.ederson çok gömüldü ayakları modric kolları gözümde altay seviyesine düştü rdaş
ona ek olarak geçen sezon 3lü ortasahayı keşfedene kadar deli gibi pozisyon verip gol yiyorduk böyle durumlarda refleksleri iyi kaleci şartBenimde Sviliar, Maginan veya Petrovic'e göre çok içime sinmiyor fakat şu da var bizim rakiplere daha çok pozisyon vermemizin bir sebebi oyun kurulumu oluyor mesela Muslera'nın çok kısa kaldığı topları genelde hep ciddi tehlike arz ediyordu.
İyi oyun kuran kaleciyle oyun seviyemiz baya artabilir, Günay bile çok ciddi fark yarattığı ortamda Ederson bu konuda uçurabilir.
Berke gelince görecem ben edersona çöp diyenleriedersonu cop cekiliyor
gulermisin aglarmisin
Ederson, adı geçen kaleciler arasında en iyisi. Son sezonu hariç. City komple kötü olunca moral olarak o da ayak uydurdu takıma. Çok isterim gelmesini. Ter stegen sürekli diz sakatlığı geçirip duran biri. Unutun stegeni.ederson çok gömüldü ayakları modric kolları gözümde altay seviyesine düştü rdaş
bu akşam osimhen haberleri düşer