Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
Benim favorim yakupulan doruk milyon tane gereksiz anket açıyon git en çok hangi gs muhabirini tokat manyağı yapmak isterdiniz anketi aç da nefretimizi kusalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim favorim yakupulan doruk milyon tane gereksiz anket açıyon git en çok hangi gs muhabirini tokat manyağı yapmak isterdiniz anketi aç da nefretimizi kusalım
%50 mi?Sonraki satıştan %50 pay ver, Osimhen ile 5+2 sözleşme imzala zaten satmayıp sonuna kadar kullanmalıyız.
Dagittigimiz maaşları görünce davinsonun menajeri aksiyon almis olabilir.como sances haberleri cogalmis yine sanirim
eksideki ....... cocuklari bayram ediyor gidiyor diye
buraya baktim bahseden yok
Dagittigimiz maaşları görünce davinsonun menajeri aksiyon almis olabilir.
Ederson h.oEderson’u istemiyorum.
Sommer'e 7 istiyor, Ter Stegen 10-12 ,düşük maaşlı kaleci de en az 20m bonservis, şuan sistemimize de en uygun adam Ederson, geçen sezon Muslera'nın hatalı degajları ve paslarından dolayı yediğimiz gol sayısının haddi hesabı yokEdersona 8-9 maaş vermemiz uygun mu sence
Zaten sara varken imkansiz transfer. 20m€ vermisiz saraya. 35lik ilkay oynayacak diye 20m€ cöpe atamayiz. Elbette yedek kalmaya da gelmeyecek ilkay. Bu yüzden mantiksiz transfer. Istiyorsum kadro derinligi icin ama yedek kalmayi kabul etmez.Haluk Yürekli: "İlkay 35 yaşına geldi bu yaştan sonra çocukluk aşkı hikayesi olmaz, 2 sene önce Barcelona'ya gitmeden önce gelmeyi ya da daha öncesinde isteyecektin.."
Adamlar satış karından %20 istiyor biz % 10 teklif ediyoruz adamlar ödemeler 2026 yılında bitsin diyor biz 2027 de bitsin diyoruz adamlar 3 yıl İtalya içine tansfer olmasın diyor biz 2 sene diyoruz. E anlaşma bunun neresinde ortada anlaşma felan yok gibi
Koca sezon ilk 11 kalitesinde 3 ortasaha oyuncusuyka geçmez. En az 1 tane daha ilk 11 kalitesinde topçu lazım ortasahaya. Yoksa o üçlüdem biri olmazsa berkan kaan ile falan oynarsan kalite çok düşerZaten sara varken imkansiz transfer. 20m€ vermisiz saraya. 35lik ilkay oynayacak diye 20m€ cöpe atamayiz. Elbette yedek kalmaya da gelmeyecek ilkay. Bu yüzden mantiksiz transfer. Istiyorsum kadro derinligi icin ama yedek kalmayi kabul etmez.