Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stegen 10-12 nereden cikti. Edersonla stegen kulüplerinden 3 kusur maaş alıyorlar. Biz barca ve cityden daha zenginiz herhalde ki kaleciye 8-10 vermemiz normal karşılanıyor, karsi çıkanlara da size aykutlar lazim denilebiliyor. Geyik yapıyorduk ama hakikaten floryada yanlışlıkla petrol bulundu galiba. İsimli topcu sevdasından başka bir sey degil bu.

Ederson net şekilde düşüşte olan bir herif. Ona bu paralari + bonservis vermek hainliktir.

Sommer 2.5 net aliyor gorunuyor. 5 versen uçarak gelir, 2+1 imzalirsin olur biter. Ter stegeni de 5-6ya alabilirsin ama ağustosun ortasına kadar beklemen gerekir.
Stegen 4m net maaş+ vergisiz 7m sadakat primi alıyor, haberiniz yok yorum yapıyorsunuz kusura bakma
Ederson 6.5 haberine istinaden en mantıklı isim kendisi, Sommer 5'e falan gelmez İnter'de devam eder niye gelsin

edersona kaç maaş vereceğiz kafayı mı yedik biz abi, altı üstü kaleci lan 2 m maaştan yukarı kimseyi almayın delimisiniz divanemisiniz

edersen 9 ıstıyormus

biz günayla devam

Levent tuzemen de 20 payi kabul etti dursun demiş
Ya abi o sorun degil ya. Maasini biz oderiz, bonservis az gosteririz filan. Bir sekil cozulur. Ben artik daraldim. Sonuc gormek istiyorum. Ne kaleci, ne forvet yok ortada. Fifa cwc var dediler eyv dedik, osi karar verecek eyv dedik de simdi neyi bekliyoruz. Osi yi alsan da almasan da kaleci zaten alinacakti. Yani bu taraftara bu yonetim yakismiyor maalesef. Osi yi ikna eden yonetim olmadi ki, taraftar oldu keza Icardi'de de... yani biz isin cok buyuk kismini halletmisiz, yonetim halledemiyor. Forma al, tamam aldik. Kombine al, tamam aldik. Gs plus uye ol, tamam olduk. Takimi destekle tamam onu da yapiyoruz. Eeee siz neredesiniz? Yapacaginiz 2 temel is var;
1. TfF ye bizi ezdirmemek ; rezil durumdular
2. Transfer ve Cash flow ; daha da rezil durumdular.

Rezillik...

Stegen 10-12 nereden cikti. Edersonla stegen kulüplerinden 3 kusur maaş alıyorlar. Biz barca ve cityden daha zenginiz herhalde ki kaleciye 8-10 vermemiz normal karşılanıyor, karsi çıkanlara da size aykutlar lazim denilebiliyor. Geyik yapıyorduk ama hakikaten floryada yanlışlıkla petrol bulundu galiba. İsimli topcu sevdasından başka bir sey degil bu.

Ederson net şekilde düşüşte olan bir herif. Ona bu paralari + bonservis vermek hainliktir.

Sommer 2.5 net aliyor gorunuyor. 5 versen uçarak gelir, 2+1 imzalirsin olur biter. Ter stegeni de 5-6ya alabilirsin ama ağustosun ortasına kadar beklemen gerekir.
Günay yeterli

Bugune kadar en pahali transferini 18 milyona yapan Galatasaray bir anda 75 milyona topcu almaya calisiyor. Bu isler bizim cirak yoneticileri asar. Gardi'yi de asar. Karsinda da manyagin teki olunca bu isin sakiz gibi uzamasi dogaldir.

Osi'nin ozel istegi ve israri olmasa bu noktaya bile gelemezdik buyuk ihtimalle.

Bugune kadar en pahali transferini 18 milyona yapan Galatasaray bir anda 75 milyona topcu almaya calisiyor. Bu isler bizim cirak yoneticileri asar. Gardi'yi de asar. Karsinda da manyagin teki olunca bu isin sakiz gibi uzamasi dogaldir.

Osi'nin ozel istegi ve israri olmasa bu noktaya bile gelemezdik buyuk ihtimalle.
Davul zurna demeçler, adamların bizim osiye köpek gibi ihtiyacımız olduğunu bilmesi bile istediği gibi parmağında oynatmasına yeter o manyağın

Kaleciye cok bi anlam yüklememek lazım

muslera sonrası herhangi bi kaleci bize cok iyi görünecektir

günay bile ne kadar fark yaratıyor ayakları ile

Stegen 4m net maaş+ vergisiz 7m sadakat primi alıyor, haberiniz yok yorum yapıyorsunuz kusura bakma
Ederson 6.5 haberine istinaden en mantıklı isim kendisi, Sommer 5'e falan gelmez İnter'de devam eder niye gelsin
Tmm rts kaleciye 8-9 maaş verelim. Türkiye liginde sampiyon olmak icin 300m euro maas dağıtalım.

Eddie yi 4/5 yildir izliyorum bu arada musleraya oyuna topu sokma konusunda sövenler eddie icin ovgulerde bulunur. Yedigi goller icin sovenler yine sovmeye devam eder. Kalecilik meziyetleri kotu değil ama elit seviye de değil. Bir kurtua degil yada donna, alisson vs yani. Pep in adami bu kadar tutmasinin nedeni de kalecilik meziyetleri degil, oyun kurulumunda çok önemli bir yer edinmesi adamda süper bir ayak var ustune hucum setleri kurabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt