Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim yazdı veya söyledi takip edemedim pek ama Ederson'un 9 istemeyeceğini zaten istemiş olsa masadan kalkacağımızı düşünüyorum. Anlaşılmak üzere olduğu söylenen Sommer için bile 5 milyon konuşulyor. Ederson için bizim gücümüz 6-6,5'a belki bir ihtimal 7'ye çıkar.
Bonservissiz gelirse.
3 yıl 20 milyon Ederson için çok iyi yani daha iyisi zor olur.

Eddie yi 4/5 yildir izliyorum bu arada musleraya oyuna topu sokma konusunda sövenler eddie icin ovgulerde bulunur. Yedigi goller icin sovenler yine sovmeye devam eder. Kalecilik meziyetleri kotu değil ama elit seviye de değil. Bir kurtua degil yada donna, alisson vs yani. Pep in adami bu kadar tutmasinin nedeni de kalecilik meziyetleri degil, oyun kurulumunda çok önemli bir yer edinmesi adamda süper bir ayak var ustune hucum setleri kurabiliyorsun.
Eddie mi ?

Stegen 10-12 nereden cikti. Edersonla stegen kulüplerinden 3 kusur maaş alıyorlar. Biz barca ve cityden daha zenginiz herhalde ki kaleciye 8-10 vermemiz normal karşılanıyor, karsi çıkanlara da size aykutlar lazim denilebiliyor. Geyik yapıyorduk ama hakikaten floryada yanlışlıkla petrol bulundu galiba. İsimli topcu sevdasından başka bir sey degil bu.

Ederson net şekilde düşüşte olan bir herif. Ona bu paralari + bonservis vermek hainliktir.

Sommer 2.5 net aliyor gorunuyor. 5 versen uçarak gelir, 2+1 imzalirsin olur biter. Ter stegeni de 5-6ya alabilirsin ama ağustosun ortasına kadar beklemen gerekir.
Stegen - Barca mevzusu farklı. Maaşı düşük giriliyor kontratının son senesinde toplu ödeme alıyor. Barca ile yaşadıkları en büyük sorun bu. Barca o toplu ödemeden kurtulmak için adamı taraftarın önüne atıyor uzun süredir, medya üzerinden mobbing uyguluyorlar. Capology vb. yerler bu konularda eksik bilgi veriyor.

Büyük takımsan mecbursun yedekte ilk 11 seviyesinde bir kaç topçu oturtmaya. Rotasyon döndürmek zorundasın. Sara yedekte oturacak diye bir kaide yok. Bu 4 ünü döndürerek hepsine süre verirsin
Normali öyle ama gercekte öyle olmuyor hele okan hoca oyuncusunu belirledigi zamam hep aynilari oynuyor.

Stegen - Barca mevzusu farklı. Maaşı düşük giriliyor kontratının son senesinde toplu ödeme alıyor. Barca ile yaşadıkları en büyük sorun bu. Barca o toplu ödemeden kurtulmak için adamı taraftarın önüne atıyor uzun süredir, medya üzerinden mobbing uyguluyorlar. Capology vb. yerler bu konularda eksik bilgi veriyor.
Bu parayi almıyor sonuçta. Oyuncuları kandırmak icin kullandıkları bir yöntem.

Muslera tam Ederson'un yaşında iken 4'ten fazla alıyordu bizden. Ederson için çok rahat biçimde 6'ya çıkılır. Marka kaleci iyi kaleci bu parayı alır zaten bonservis sorunu veya diğer tabiri ile gideri olmayacak gibi duruyor.
3 yıl 20 milyonluk pakete Ederson'a hayır demek güç.
Çok istediğimiz Petrovic tam 29 milyona gitti. Genç ve iyi olanların piyasası belli maalesef. Kaldı ki Petrovic, Tzolakis gibi kaleciler bile kapıyı 3'ten açarlar. +20 Bonservis ödediğin adamın maaşı 1.5 olmaz.

Lakabin mucidi ben ondan çaldım sadece :asd:
1000036361.webp

Eddie yi 4/5 yildir izliyorum bu arada musleraya oyuna topu sokma konusunda sövenler eddie icin ovgulerde bulunur. Yedigi goller icin sovenler yine sovmeye devam eder. Kalecilik meziyetleri kotu değil ama elit seviye de değil. Bir kurtua degil yada donna, alisson vs yani. Pep in adami bu kadar tutmasinin nedeni de kalecilik meziyetleri degil, oyun kurulumunda çok önemli bir yer edinmesi adamda süper bir ayak var ustune hucum setleri kurabiliyorsun.
Tsl için bu muhteşem bir fark yaratır ligde zaten kaç top gelecek ki kaleciye, ama CL için kalecilik yetenekleri daha önemli yine 15-20 gol yemeyelim artık ya.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kovaladığımız kaleciler gayet üst düzey hele de osinin geleceğini düşünürsek

%90ımız günayla 1 yıl devam ama osi gelecek dense kabul ederdik şimdi edersona falan sallanıyor

edersona kaç maaş vereceğiz kafayı mı yedik biz abi, altı üstü kaleci lan 2 m maaştan yukarı kimseyi almayın delimisiniz divanemisiniz
Niye la herkes ayağı kötü diye Muslera gitsin istiyordu. Muslera dan iyisini almaya çalışıyorlar işte hem kurtaran hem ayağı iyi işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt