Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50 maç imkanı yok 3 ünün de oynamasjna. Sakatlık var, ceza var , formsuzluk var. 3 tane ortasaha ile 3 kukvar gidemeyiz, avrupada yine patlarız
Birde efe, arda ünyay, berat gibi oyuncular var. Bunlari kazanmak var. Burayi hic düsünmüyoruz. Örnegin barca inandigi oyuncuya hic tereddüt etmeden oynatiyor. Örnegin cubarsi.

Bu ay sonuna kadar Osimhen, Ederson, İlkay’ı bitirebilirsek Ağustos sonuna kadar stoper ve sağ bek beklenir
O arada Cuesta, Nelsson, Jelert, Frankowski’yi elden çıkarırken elde edeceğimiz maksimum geliri elde etmeye çabalayacağız

City de 6 stoper var.

Ake geçen sene baya yedek kaldı .

Hem de sol ayak.

Ederson + Ake + İlkay paketi ihya edebilir bizi.

........................EDERSON..............
BOEY...SANCHEZ...AKE...EREN
..........LEMINA...TORREİRA........
......SANE.......ILKAY.........BARIS....
...................OSIMHEN.....................

Spor gecesi yayınında 433'de Haluk-Murat yayın yapıyor diye Gökhan, Haluğa sallıyor sonrasında Gökhan bu süreç sonrası Haluk'un kızının düğüne gitmiyor ve ipler tamamen kopuyor.

Benim bildiğim sebep bu şekildeydi daha detayı varsa bilen anlatır.
Hayır. Bir yayında pek iyi geçinemeyen veya arsı husumetli olan iki insan nasıl olur da yanyana geleblir konusu konuşulurken Halu diyor ki, sen acunla yemeğe gider misin mesela diyor. Gökhan da giderim diyor. Haluk da diyor ki nasıl gidersin abi öyle şey mi olur biz bu adamla mahkemeliğiz diyor.
Sonra süperchatte taraftarlar Gökhan'a yüklenince o da sen beni taraftarın önüne attın, ben sana maşık ve setenle yayın yaptın diye bişi diyor muyum diyor (ki kuduruyormuş belli). Haluk da sessiz kalıyor

Sonra biraz daha devam ettiler soğuk şekilde. En sonunda da bitti

bu sene kalede muslera yerine lemina fln dursa avrupadan elenmezdik

Birde efe, arda ünyay, berat gibi oyuncular var. Bunlari kazanmak var. Burayi hic düsünmüyoruz. Örnegin barca inandigi oyuncuya hic tereddüt etmeden oynatiyor. Örnegin cubarsi.
Barça bir kıstas değil bence. Herifler açık ara en iyi altyapıya sahip, o altyapıdan çıkan zaten üst düzey topçu oluyor. Kısacası yedekte ilk 11 kalitesinde en az 3-4 topçumuz olmalı yoksa avrupada patlarız

ederson ve ter stegen istemiyoruz

gidin noname 2 m maaşa oynayacak birini bulun

scout departmanınıza sokturmayın yeter artık

millet ne kaleciler buluyor, bizimkiler xvidosta çıtır scoutlamaktan başka bi bka yaramıyorlar
Ben buldum bile Walter Falcone gayet iyi kaleci.

Bu parayi almıyor sonuçta. Oyuncuları kandırmak icin kullandıkları bir yöntem.
Oyuncuları değil finans tarafını yönetmek için yapıyorlar. Stegen paramı söke söke alacağım diyor. Adamın maaşı yazılanın 2 katından fazla muhtemelen. İlkay'a da yaptılar aynısını, İlkay uğraşmadan ayrıldı ama Stegen bırakmam diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt