- 23 Ocak 2019
- 24.633
- 32.228
- 2.233
Adam gitmiyorum bir yere diyor işte. Gitmezse de seve seve ödeyeceklerO paranin %50 sini alirsa parende atmalı
Barca kontrat konusunda skandal bir takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gitmiyorum bir yere diyor işte. Gitmezse de seve seve ödeyeceklerO paranin %50 sini alirsa parende atmalı
Bilmediğim için soruyorum, yalan attığı ve manipüle ettiği konular neler?Haluk Yürekli de sıktı be kardeşim. Full yalan ve manipülasyon.
Ya abi ağır kolpa senaryo yani bu kadar olmaz. Dayanılır gibi değil sahiden.bu adamı anası babası gibi savunan utanmazlar mevcut forumumuzda mlsf
Ulan Haluk, geçen asla payı kabul etmeyecek dediğinde kesin ederiz demiştim. Biat et bize
dostum fazla girmiyoorum pek zaten en son napoli başkanına küfürden ceza almılştımNeredeydin
Teyite muhtaç bilgiyi kimden almış olabilir![]()
Hep aynı herkesin ürettiği dedikodular. Bankalar Birliği, Florya ihalesi, Osimhen transferi vb. Galatasaray'ın kasasından çıkacak paralar ve sponsorların ödeyecekleri... Sosyal medya 'şey'leri.Bilmediğim için soruyorum, yalan attığı ve manipüle ettiği konular neler?
Beyler Ederson u unutalım
Beyler Ederson u unutalım