Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunayla felan yola çıkalım düşüncesi çok yanlış düşünce.Tamam sezon icinde iyi performansı oldu ama kaleyi net isme emanet etmek zorundasın.Ayrica kale o kadar önemli değil düşüncesi çok yanlış düşünce gol atman kadar gol yememende önemli olacağı şampiyonlar ligi maçlarına cikacaz.O zaman Osimheni hiç almaya gerek yok bu mantikla.

Ben kendi gördüğümü söyleyeyim, arada yanıldığı dönemler çok oluyor. Yalnız muhabir çöplüğünde Galatasaray'la ilgili içeriden haber alıp en yakın bilgileri söyleyebilen tek adam bu.

Transfer döneminden nefret ettiğini her fırsatta söylüyor çünkü sabah söylediği akşama yalan oluyor. Adam kendisine ne söylenirse onu iletiyor zaten, yani hiç olmayan bir şeyi varmış gibi söylediği bir örnek varsa ben görmedim. Dediğim gibi bu kadar çöplük bir ortamda yalan söylemekle kaynağının yanılması aynı kefeye konmamalı hakkaniyet açısından.

Manipülasyon kısmını da anlamadım bu arada. O kadar iğrenç, pislik içindeki Fb ve Beşiktaş muhabirlerinin olduğu ortamda ben bu adamın taraftarı manipüle etmek için bir hareket yaptığını hatırlamıyorum. En fazla Vecino transferinde biraz övgüde bulunur gibi oldu, taraftarla inatlaştı vs. Ama çok geride kaldı o olay.
Galatasaraylılığına sözüm yok.

İyi bir Kaleci

Transfer - Sanchez - Transfer - Appleton

Torrentia - Leminho

Sane - Guendogan - Akgun

Osiensen​

Victor Osimhen transferinde "Anti-İtalya" maddesi Galatasaray tarafından kabul gördü.

Victor Osimhen dizisi, bugün yeni ve önemli bir bölüme sahne olacak. (@cmdotcom)
Bunlar cidden italyan takımına satmayı istediğimizi sanıyor herhalde. Bu maddeyi en başta kabul etmeliydik ki mesele kapansaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt