Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.220
- 1.876
- 1.198
Teminatı verip teyit ettik mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke yapsalar dostum. bu kadronun başarılı olma ihtimali %25 falan...... Bissouma... Fred
Asensio... Talisca... Rashford
..............John Duran
Bunu yapmaya çalışıyor lavuklar
Haluk: Valverdenin maas beklentisi 30m euro. Okan Buruk Valverdeyi cok istiyor.Kesin Okan Hoca da okey verir.
Galatasaraylılığına sözüm yok.Ben kendi gördüğümü söyleyeyim, arada yanıldığı dönemler çok oluyor. Yalnız muhabir çöplüğünde Galatasaray'la ilgili içeriden haber alıp en yakın bilgileri söyleyebilen tek adam bu.
Transfer döneminden nefret ettiğini her fırsatta söylüyor çünkü sabah söylediği akşama yalan oluyor. Adam kendisine ne söylenirse onu iletiyor zaten, yani hiç olmayan bir şeyi varmış gibi söylediği bir örnek varsa ben görmedim. Dediğim gibi bu kadar çöplük bir ortamda yalan söylemekle kaynağının yanılması aynı kefeye konmamalı hakkaniyet açısından.
Manipülasyon kısmını da anlamadım bu arada. O kadar iğrenç, pislik içindeki Fb ve Beşiktaş muhabirlerinin olduğu ortamda ben bu adamın taraftarı manipüle etmek için bir hareket yaptığını hatırlamıyorum. En fazla Vecino transferinde biraz övgüde bulunur gibi oldu, taraftarla inatlaştı vs. Ama çok geride kaldı o olay.
Beyler Ederson u unutalım
Beyler Ederson u unutalım
Öyle diye diye oynatmiyoruz. Iyi olan oyuncu oynar. Ozan kabagin kumasi iyidi oynadi. Ben ardada ondan bile daha fazla potensiyel görüyorum.Güveneceksin tabi yavaş yavaş geliştireceksin. Birden önemli maçta sahaya atarsan mahvolu gider böyle gençler
yunusun 4 m maaşa imzalaması lazım, ne de olsa herkese bol keseden dağıtıyoruz
Victor Osimhen transferinde "Anti-İtalya" maddesi Galatasaray tarafından kabul gördü.
Victor Osimhen dizisi, bugün yeni ve önemli bir bölüme sahne olacak. (@cmdotcom)
Bunlar cidden italyan takımına satmayı istediğimizi sanıyor herhalde. Bu maddeyi en başta kabul etmeliydik ki mesele kapansaydıVictor Osimhen transferinde "Anti-İtalya" maddesi Galatasaray tarafından kabul gördü.
Victor Osimhen dizisi, bugün yeni ve önemli bir bölüme sahne olacak. (@cmdotcom)
EdersonEderson’un ŞL kurtarış yüzdeleri %50 değil mi
Adam gelen 2 toptan 1ini yiyor