- 28 Temmuz 2011
- 9.871
- 15.346
- 2.433
Ederson Taffarel ile birlikte mi gelecekmiş? X'te o muhabbet dolanıyor kolpa mı?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncu gittikçe yaslanacak malum işin maddi tarafını daha fazla düşünmeye başlayabilir. Kimsenin aklını okuyamazsınEvet sen simdi Afghanistan'a gitmek istemiyorsun ama 1 sene sonra giderim der misin? Simdi git o zaman?
Taffarel liverpooldan ayrildi diye hatirliyorum. Gelirse hosgelir valla.Ederson Taffarel ile birlikte mi gelecekmiş? X'te o muhabbet dolanıyor kolpa mı?
Maaşı çok 9-10 konuşuluyorduben stopere laporte isterim
+Ilkay yapıp Full paket transferi bitirip Osimhen'i bekleyelim.Ederson akanji ikilisi harikulade olur edersonu isteyen biri olarak maaşı 5-6 seviyesinde olmalı
Ben İlkay çok olumlu değilim ama osimhen olacaksa ilkaya okeyim bonservis vermemek adına+Ilkay yapıp Full paket transferi bitirip Osimhen'i bekleyelim.
1 sene sonra kim yaslaniyor yav ne anlatiyorsun acaba kendin farkindamisin? 26 yasinda, seneye 27 olacak. Simdi gitmeyen o zaman da gitmez.Oyuncu gittikçe yaslanacak malum işin maddi tarafını daha fazla düşünmeye başlayabilir. Kimsenin aklını okuyamazsın
Aklindan bile gecirmeWalker'e biz mi düşünsek
Daha iyisini alamazlar, bunu da deneyelim devre arası çıkarızAklindan bile gecirme

Gerek yok hucumcu bek degil boey gibi defansif yonu kuvvetli fizikli bir sey lazim bize.Walker'e biz mi düşünsek
Haluk kötü bir insan, gökhandan gerçekleri duyunca kaldıramadı küstüSpor gecesi yayınında 433'de Haluk-Murat yayın yapıyor diye Gökhan, Haluğa sallıyor sonrasında Gökhan bu süreç sonrası Haluk'un kızının düğüne gitmiyor ve ipler tamamen kopuyor.
Benim bildiğim sebep bu şekildeydi daha detayı varsa bilen anlatır.
Daha iyisini alamazlar, bunu da deneyelim devre arası çıkarız![]()
![]()

Kaleye 8-9 vermeyi düşünene kadar laporte alsınlarMaaşı çok 9-10 konuşuluyordu