Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.314
- 101.526
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocamız gibi yalnız bırakılmadın, ben varım. Merak etme.
Ben bunu görmedim ki heis

Suzuki vitara 4x4e ne diyon. Değişik bir tip, taraftarlar da sever. 2002 muhabbetine de uyuyor, bu sayede zanyolamizi da tutarız. Bir taşla 5 kus.Ter Stegen'in Barcelona'dan €40m alacağı var o yüzden yokuş yapıyor
Pandemi dönemi tüm sözleşmeleri backloadlamışlar harcama limiti vs ayağına şimdi o yüklü yıllar gelmeden topçuları dehlemek için şerefsizlik yapıyolar
Ederson'un da maaşı baya fazla. Yaklaşık €6m net maaşı var City'de, ki City el altından BAE üzerinden para verme işini çok yapıyor, sadakat ücreti menajerlik vs. ayağına yıllık geliri cidden €10m civarında olabilir
Ha bu bizim bu paraları vermemiz gerektiği anlamına gelmiyor tabii ki
Forumu okuyup haber yapıyorlar yaw harbiAkanji ihtimali varsa sonuna kadar değerlendirilmeli. Davinson gibi arada sıçar ama müthiş heriftir.
Arias ile Doue Hatiple Cenk hatası Rios için geçen sene 80 istiyorlardı.Akladigim kisim neresi yav, aksine itiraz ediyorum o tur harcamalara. Maliyet acisindan girmedide ne oldu bu isimlerdi
O 3lude 2 si doue surecini yonetemeyip bitiremedigin icin monte oldu.
Cuesta da malum.
Jakobsu dahil etmedim misal. Franko adapte olsaydi onuda saymazdim, hatta basarili olsun hala isterdim kalacak olsa.
Arias - rios- doue gibi isimler (forumdaki takip edenlerin dedigine dayanarak) bugun 20-30lari gordu. Deneyelim diye bu adamlara 8-10 araligini riske edersin eyvallahta Boey parasini yokettik buz.
Kaldirabiliyorsak 40+35 e ok diyelim kurtulalim olarak bakiyorum. Kurulan kadro calisirsa onumuzdeki surecta abari transfer ihtiyacimiz olmayabilir(bu yaz harcanak kadar butceye ihtiyac olmayabilir) acisindan degerlendiriyorum
Ayni fikirdeyiz iste.Arias ile Doue Hatiple Cenk hatası Rios için geçen sene 80 istiyorlardı.
Risk meselesi de değil bu, beceriksizlik. Bunlarda Okan’ın da hataları var.
Verim alamadıysan doğru yöneteceksin o
para çöpe gitti diye bakmak doğru değil.
Özellikle devre arası 3lü oynama odaklı transferler yaptıran Okan Buruk ciddi hatalıdır.
Birde herifin kankasi olacak mevkileri bile ayni degilbuchi ye göre Lookman , Osi den daha iyiymiş![]()
2m maaştan az oynayacak uluslararası iyi bir kaleci ismi yazar mısın?edersona kaç maaş vereceğiz kafayı mı yedik biz abi, altı üstü kaleci lan 2 m maaştan yukarı kimseyi almayın delimisiniz divanemisiniz
Ter Stegen'in sakatlığı diz ile ilgili. Geçmişte de tekrarlayan diz sakatlıkları yaşamış. Son yaşadığı uzun süreli sakatlık ta yine bir diz sakatlığı ve bu sakatlık araştırılırsa dize sürekli özen gerektiren kronik bir sakatlık durumu olduğu anlaşılır. Yani normal bir sakatlıktan bahsetmiyoruz.Petrovic için konuşulan bonservis rakamları €29m civarı. Maaşı peyderpey bir şekilde ödeyebiliyorsun ama bonservis böyle değil, ciddi bir kısmını nakit vermen gerekiyor en kötü ihtimalle. Osimhen transferi sebebiyle nakite sıkışık olduğumuzu tahmin ediyorum. Ayrıca Petrovic vb. bir ismin maaşı da yine yıllık €3m civarında olurdu. 5 yıllık total maliyeti €45-50m civarında olacak bir kalecinin tutmama ihtimali bizim üstlenebileceğimiz bir risk değil
Ancak örnek veriyorum Sommer, Ter Stegen, Ederson vb. bir isme 2 yıllığına €20m bağlarsan hem ödemeler zamana yayılacağı için biraz daha rahat halledersin, hem taban performansı daha yüksek olur, hem de en kötü senaryoda total maliyet açısından bir sıkıntı yaşamazsın
Sakatlık meselesini ise komik buluyorum. Gözümüzün önünde Muslera örneği var. Kalecilikte oyuncular 1-2 büyük sakatlık geçirince illa müzmine bağlamıyorlar, sonuçta çok daha az efor sarf ediyorlar ve çok daha az temasa giriyorlar
Bu hafta bişey olacağını sanmıyorum ben ya her gün aynı haberler gündemi sıcak tutuyorlar sadeceOsimhen ile ilgili bugün sıcak haber vs çıkması mümkün değil. Cuma beklemek lazım.
Kaleci niye iptal oluyor yavAkanji'yi Monaco'daki diğer Isviçreli ile karıştırdım.
Kaleci transferi iptal olsun Akanji alınsın
Para yokKaleci niye iptal oluyor yav
Afrikada yilin futbolcusu demis yaw. Ödül aldı ya ona atıf yapiyor.buchi ye göre Lookman , Osi den daha iyiymiş![]()