Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yıldızları bile adam gibi yanyana bastıramayan yönetim var. Üste yıldız eklenmiş formayı almıyorum kardeşim

Biterse bugün biter, Cuma günü İtalyanlar öğleden sonra çalışmayı bırakıp aperitivo falan içmeye başlarlar, Cumartesi ve Pazar ise hafta sonu olduğu için çalışmazlar

Hazırlık maçları başlasında

Günay-Zanyolo-Morata

izleyelim.

Zaniolo mac icinde kayboluyor sunu bir turlu cozemedi..Bizde de oyleydi Aston Villaya gitti yine oyle İtalyada hic izlemedim.. Topla cok az bulusmasi bence basli basina ayri bir sorun yoksa yetenegine kimse laf edemez..
Acikcasi benim pek umudum yok kendisinden 8-10a satabilirsek gonderelim o parayi veren yoksa 1 sezon daha sans verelim derim kiralik isi olmuyor iste denedik gorduk

Arias ile Doue Hatiple Cenk hatası Rios için geçen sene 80 istiyorlardı.

Risk meselesi de değil bu, beceriksizlik. Bunlarda Okan’ın da hataları var.

Verim alamadıysan doğru yöneteceksin o
para çöpe gitti diye bakmak doğru değil.

Özellikle devre arası 3lü oynama odaklı transferler yaptıran Okan Buruk ciddi hatalıdır.
Okanda şey yok.

Tamam bu adamları aldık. Yav bu heriflerleş atsa bile örneğin ligin son 2-3 maçı falan parlat adamı.
Her adamı semazen gibi pozisyon pozisyon gezdiriyor (barış ön libero oynamadı tek) Örneğin frank denilen adam mtde sol açık denenmiş. Dene abi sana ne zararı olacak. Aynısı jelert için geçerli tam parlayacak gibi oluyor herifi bir daha göremiyoruz.
Göndereceğin adamı değersizleştirmek yerine 3-5 maçta parlatmayı denesek hiç bir oyuncudan zarar edeceğimizi zannetmiyorum.

Cuesta misal abi ön libero falan dene sen oynatmasan da başka bir takım ulan diyip herife gelebilir. Bizim gibi dönemsel oyuncu analiz eden dangalak kulüp çok.

Ederson + Akanji + Ilkay = Sara
Fit miyiz?
Normal bir piyasada İlkay ve Ederson komik sayılabilecek rakamlara alınabilir ama piyasada araplar olunca İlkay'a bile bonservis olarak 10 milyon € sıkabilirler.

Hal böyleyken 20 milyon € karşılığında bu 3 adamı almak gayet ekonomik geliyor bana. Zaten sadece Akanji için en az 15 milyon € isterler.

Kastım şu.

Sen Jelert, Cuesta ve Fra için transfer taksidi ödeyeceksin bu sene.

O olmadı bu bitti diye gidersen transferin sonu gelmez. Gün gelir kötüleşen kadro ile kalırsın.

Bu takımın iskeleti Muslera Davinson Torreira Mertens Icardi idi. Osi piyangosuyla önü kurtardın ama şu an iki mevki boşaldı. Elli kere sağ bek ya da stoper alamazsın, kim istediyse kim aldıysa yönetecek.

Yönetici hatalıysa onu göndereceksin yoksa bu işin sonu gelmez.
Tabii ki yav, gecen sene Doue sureci bunun en guzel kaniti.

Hadi o oyle oldu, hocanin Jelerte okey verip, sure vermeyip(ya da guvenmeyip diyelim) ilerlemesi. Kaan ayhan'a kalmasi gene ayni pozisyonun vb. ornekler verebiliriz. Ki malmo deplasmani bu sene jelertin fena olmadigi macti, en sonda ziyechi alarak jelertin yapistigi adama 90+ da gol atmasiyla biten ve beni delirtmis seyler de var.

Keza Cuesta icinde gecerli. Maliyeti zaten yonetimsel rezillikte o adama da OK vermesi- bu sureclerde hic genc kullanmamasi hepsi hocayi elestirdigim noktalar 1 senedir. Lig onemli eyvallahta yani, bizim ligde illa 13 14 adamla mi ilerlemek lazim.

Sol bek olaylarinda Angelino, Kohn (hadi kohn ucuz maliyet , bence iyi deneme).

Hoca ve yonetim denklemi transferde cok enteresan ve soru isaretiyle dolu geciyor bizde.ozellikle Erden Timur sonrasi.

Kavukcuyu henuz net degerlendiremiyorum yalan yok ama hatipoglu kulliyen zararli bir adam bu pozisyonlarda olan bir isim olarak.

Osi teklif argumanindaki cikis noktam.40+35 opsiyonunu eknomomimiz kaldirabilecekse eyvallah diyelim bitsin bu is. Bunu takiben zaten Sane Sara Yunus Icardi Osimhen BAY(insallah kalir) + kaleci ve stoper takviyeni yapabilirsen, o 35 i odeyecegimiz surecte(onumuzdeki yaz), asiri transfer ihtiyacimiz olacak poizsyonda olmayabiliriz sonunda. Yillardir gelmemizi istedigim bir pozisyon olur

Normal bir piyasada İlkay ve Ederson komik sayılabilecek rakamlara alınabilir ama piyasada araplar olunca İlkay'a bile bonservis olarak 10 milyon € sıkabilirler.

Hal böyleyken 20 milyon € karşılığında bu 3 adamı almak gayet ekonomik geliyor bana. Zaten sadece Akanji için en az 15 milyon € isterler.
Ilkay isterse istemezler de Ederson'u bilmiyorum.

Kastım şu.

Sen Jelert, Cuesta ve Fra için transfer taksidi ödeyeceksin bu sene.

O olmadı bu bitti diye gidersen transferin sonu gelmez. Gün gelir kötüleşen kadro ile kalırsın.

Bu takımın iskeleti Muslera Davinson Torreira Mertens Icardi idi. Osi piyangosuyla önü kurtardın ama şu an iki mevki boşaldı. Elli kere sağ bek ya da stoper alamazsın, kim istediyse kim aldıysa yönetecek.

Yönetici hatalıysa onu göndereceksin yoksa bu işin sonu gelmez.
Tembel deyince kiziyorlar

Tabii ki yav, gecen sene Doue sureci bunun en guzel kaniti.

Hadi o oyle oldu, hocanin Jelerte okey verip, sure vermeyip(ya da guvenmeyip diyelim) ilerlemesi. Kaan ayhan'a kalmasi gene ayni pozisyonun vb. ornekler verebiliriz. Ki malmo deplasmani bu sene jelertin fena olmadigi macti, en sonda ziyechi alarak jelertin yapistigi adama 90+ da gol atmasiyla biten ve beni delirtmis seyler de var.

Keza Cuesta icinde gecerli. Maliyeti zaten yonetimsel rezillikte o adama da OK vermesi- bu sureclerde hic genc kullanmamasi hepsi hocayi elestirdigim noktalar 1 senedir. Lig onemli eyvallahta yani, bizim ligde illa 13 14 adamla mi ilerlemek lazim.

Sol bek olaylarinda Angelino, Kohn (hadi kohn ucuz maliyetsiz , bence iyi deneme).

Hoca ve yonetim denklemi transferde cok enteresan ve soru isaretiyle dolu geciyor bizde.ozellikle Erden Timur sonrasi.

Kavukcuyu henuz net degerlendiremiyorum yalan yok ama hatipoglu kulliyen zararli bir adam bu pozisyonlarda olan bir isim olarak.

Osi teklif argumanindaki cikis noktam.40+35 opsiyonunu eknomomimiz kaldirabilecekse eyvallah diyelim bitsin bu is. Bunu takiben zaten Sane Sara Yunus Icardi Osimhen BAY(insallah kalir) + kaleci ve stoper takviyeni yapabilirsen, o 35 i odeyecegimiz surecte(onumuzdeki yaz), asiri transfer ihtiyacimiz olacak poizsyonda olmayabiliriz sonunda. Yillardir gelmemizi istedigim bir pozisyon olur
Malmö maçında son 30 dk rakip akın akın geliyordu top çevireyim oyunu 0 okan burukta jelerti çıkardığı gibi o taraftan gelen atak gol oldu.Batsuayi rahatsızıda rezaletti o maç.

Akanjinin yillarca neden Cityde oynadigina anlam veremedim Pep'in bir bildigi var demek ki .. Gecen yil futbolcular kole gibi calisiyor tarzi bir beyani vardi gelip de buralarda yatmayi planliyorsa bizden uzak olsun.. Matematik hususunda ustun bir yetenegi oldugunu da ertem sener gibi belirteyim

Malmö maçında son 30 dk rakip akın akın geliyordu top çevireyim oyunu 0 okan burukta jelerti çıkardığı gibi o taraftan gelen atak gol oldu.Batsuayi rahatsızıda rezaletti o maç.
Ustune cok konusulurda direkt Jelert ozelinden ele aldim.

Onun bildigin ozellikle ikinci yari yapistigi,2 metre otesinden daha uzak kalmadigi herif golu atti-hayatinda o kadar ince 90a topu var mi muamma..

Oldu olacak Pep de gelsin

Jelert de tuhaf adam ya arada mac ozetlerini izliyorum oynadigi her mac neredeyse bireysel gol yedirmis benzer sey frankowskide de var..Boyle ugursuz heriflere tahammul edemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt