Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA | Galatasaray, 17,5 milyon eurodan iki taksiti 2026’ya kadar ödemeyi ve oyuncunun iki yıl içinde İtalya’ya dönmemesi konusunda koyulan maddeyi kabul etti. Şu anda gelecekteki satıştan alınacak pay (% pay) üzerinde görüşmeler sürüyor. (Matteo Moretto)

şaka maka nijerya rotasında uçak thynin uçağından anlaşılıyor

ng5ej00.png

SON DAKİKA | Galatasaray, 17,5 milyon eurodan iki taksiti 2026’ya kadar ödemeyi ve oyuncunun iki yıl içinde İtalya’ya dönmemesi konusunda koyulan maddeyi kabul etti. Şu anda gelecekteki satıştan alınacak pay (% pay) üzerinde görüşmeler sürüyor. (Matteo Moretto)
Tüm parayı 2026ya kadar ödeyeceksek bunun neresi taksitli olmuş oluyor yav

Osimhen’in arkasında kalırsa sevgi olarak gider.

Bir de yeni sevgilisi ile bence düzen kurmak isteyecek kendi ülkesinde.
Ayrıca fiziken kendine iyi bakmadı kariyeri boyunca düşüş yaşarsa da Dursun Özbek Osimhen kalırsa düşük kontrat verir. Kalmak istemeyebilir.

Daha önce de yazmıştım, geçen haftalarda ilkokul mezuniyeti vardı. Oturduğum yerin arka sokağında okul var.

1 yıldır ortalığı kasıp kavuran bir Osimhen ve 6 aydır ortalıkta olmayan bir İcardi söz konusu. Buna rağmen mezuniyet gününde çocukların isteğiyle aşkın olayım çalındı, Nisan-Mayıs aylarında bile tenefüslerde gol atan çocukların İcardiiiiiii diye bağırışını duyuyordum odamdan.

Özetle bu adama olan sevgi bambaşka.

Bu sezon attığı ilk golden sonra tüm stat yıkılır yine aşkın olayım diye.

Gözden uzak olunca... Biraz mesele bu. Geri dönüp atacağı 1-2 gole bakar. :)

Bu transferden sonra kimse ucuza iyi oyuncu beklemesin.

Her takim bizi boyle kucaklamak isteyecektir muht

Napoli ile Galatasaray arasında Victor Osimhen için görüşmeler şu anda yeniden devam ediyor. Napoli, Galatasaray'a karşı teklifini iletti ve yeni şartlar konusunda yakında karar vermeye hazır. Osimhen beklemeye devam ediyor.
Senin haberin mi?

Oğuzhan Sesko 1 hafta ceza almış.
Foruma üye olup da online olmaya çekinen kadın üyelerimiz rahatça aktiv olabilirler.
Yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt