İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.585
- 3.949
- 1.278
Boşa sevindik uzayacak gibi, tabi olumlu bile gitse bahsetmeyebilirler ama ne bileyim olumlu bir hava esmiyor. Şu iş bir bitseydi yaşlandık be kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm ne diyorsun sen.
Osimheni alabilecek gücümüz olduğunu herkese gösterdik diyor, göstermelik mi teklif? Açıklamaya bak.
Italyanlar bu açıklamayı görür görmez el artırırOsimheni alabilecek gücümüz olduğunu herkese gösterdik diyerek show yaptı da bu söz transferin şu aşamasında çok saçma.
Ben bir ara sarmıştım bunlara, sonra anlat anlat anlat bitmiyorbiri şu gerizekalıya anlatsın osmanlı dönemi bittiğinde elimizde sadece yozgat ve çevre illeri vardı diye
Allahım sen bunları şeytanamı emanet ettinde sana değilde şeytana tapar oldular

Bu açıklamalar ekstra istek olarak dönerse şaşırır mısın? Belli ki iş son noktaya gelmiş belgelerin teslim edilmesi imza vb. kalmış. Lakin sus şimdi imzalar atılınca yap yapacaksan şovunu sanki bana kendi cebinden verdi 75 milyonu sonuçta para GS'nin parası. Gereksiz açıklamalardı.Herkesin bildigi seyleri söyledi?
Ne dediysek oBugün Here we go degil de Here We go Soon gelecek gibi
biri şu gerizekalıya anlatsın osmanlı dönemi bittiğinde elimizde sadece yozgat ve çevre illeri vardı diye
Allahım sen bunları şeytanamı emanet ettinde sana değilde şeytana tapar oldular

Ulan Serhan
Ulan Serhan
Burda sevinme diye birsey dememisim. 10 sayfadir okuyorum. Her 2 sayfaya bir ayni seyi yazmisin. Anladik rtsSence sevinmelere mi diyorum? Oldu bitti bakışına sakin olalım diyorum. Sevinmeye neden sakin olun diyeyim?