Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.338
- 2.864
- 1.148
Hic kimse bizimle dalge gecemez,farkli konusamaz ne demek acaba ne anlatiyorsunuz allah askina ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki de biz bilmiyoruz ama aldılar. Açıklamaları beğenmedim ama bu biraz TR medyasınaydı.Ben de bütçemin iki katı ev araba vs için teklif yapayım, alabileceğimi herkese gösterdim diyeyim. Sonuç? Alırsam show yaparım, alamazsam?
Vay arkadaş, kimler yönetiyor kulübü.
Kavukçu dedibunu abdullah mı dedi sunucu Deniz mi dedi.
#yüzdeyüzSerhan haklı sanki rts. Italyanlarin yazdığı kadar pembe tablo yok gibi.
bunu abdullah mı dedi sunucu Deniz mi dedi.
Evet abiBu yeni miydi?
Alınan ahlar geri verilecek üstada bu kutlamadaAha coşkun sabah
P4 Otopark Cace: Osimhen tamam, Sanchez kaldı. Mesaj gelmiş şimdi gelen kaynak çok önemli bir kaynak dedi.
Negatif kasılan durum nedir hocam? Abdullah beyin açıklamasını eleştirmek, transferin bu aşamasında zararlı olabileceğini düşünmek negatiflik olarak mı görülüyor? Yorumu beğenmedim, doğal olarak eleştiride bulundum.show kısmı ne ben anlamadım adam söylemiş işte olumsuz falanda birşey dememiş inşallah alacağızda demiş.Ben bazılarının burada bilinçli bir şekilde negatif kastığını bazılarının ise andrapozda olduklarından negatif kastığını düşünüyorum
Ulan bu kadar zamana Putin zelenskiyle, hamaney netanyahuyla, köroglu hain kostokla derdini hallederdi be... Ne küçük detaymis anasını satayim.Avrupa Basınında
fabrizio, pedulla felan haber girdiler rtaş
italyan basınına göre sadece küçük detaylar kalmış