GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv
Aslan Türkoğlu

Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 457

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
9,8K
Okunma
417,6K
Sayfa
457/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nwanari video harici bilmiyorum ama Gyokeres + 100 milyon olur. BAY gidiyorsa Gyokeres + Martinelli + 50 milyon.
50 BAY + 50 Osimhen + 50 biz koysak
Veiga + Buendia + Hakan + u23 forvet + u23 kanat
Torri veya Sara giderse orta saha. Gayet de ligin ağır favorisi oluruz.
Tabi yine bomboş bir mesaj daha yazmış oldum. Bu beceriksizler 2 adam alsa şükrederim

Satılabilir demişsiniz hiç üzülmez misiniz ?
@Hakan Anders
Üzülürüm elbette. Ben kulübün maddi durumunu gözetirim. Su an Osimhen transferi hala eksi yaziyor. Satilip yerine daha makul transfer yapilmali diye düsünüyorum. Maddi olarak makas Avrupayla hayli acildi, sürdürülebilir strateji gerekiyor günü kurtarmak yerine. Yillardir dogru dürüst gelir elde edemiyoruz transferden. FB oyuncu satabiliyor zaman zaman, biz sürekli eksideyiz.

Leao ve Batrakov hayırlı olsun diyeceğiz sanırım önümüzdeki hafta. Batrakov için o tren genel müdürünü bekleyeceğiz. Leao içinse istenile bonservis tarafına inmişler herhalde. Bizim teklif 40 idi çünkü denilene göre. Gerçi o sakatlık işine iyi bakmak lazım. Hala neden u23 kanat almıyoruz onu merak ediyorum Buendia daha çok katkı sağlar bence bize Leao'dan ise ve onu da bu paralardan daha ucuza alabiliriz gibi geliyor bana.

Leao yu daha ne kadar bekleyecez adam alamayacaz burda renkdaslarim da Dursun moduna girmis bekleyelim kiralayim deniyor.Uyanin bugun lig basliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt