GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv
Aslan Türkoğlu

Transfer Nöbeti #9 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 459

Aslan Türkoğlu ·

Cevap
9,8K
Okunma
417,5K
Sayfa
459/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maks yapacakları teklif Gyökeres+20 filandır. Bu bence çıkacakları en yüksek rakam olur. Ben Osimhen'i hiç bir paraya değişmem ama gitmek isterse de tutamayız.

Ama pazarlığa Martinelli+20 filan gibi bi şeyle başlamışlardır herhalde onu istediğimiz için. Yallah diyebilmek lazım.
Gyokeres'in piyasası düştü, Osimhen'in arttı.

Leao şundan çekiyor.
HPrUWLZWkAAUfHa

Bu Batrakov veledi de bir türlü yakamızdan düşmedi arkadaş. Yeminle max Başakşehir, Konyaspor'luk topçu. Gelirse eğer görürsünüz.
Bende çok sıcak değilim ama alacağız gibi duruyor özellikle Dursun başkan istiyorsa kesin alır geçen sene Uğurcan tuttu diye bunuda almaya kalkıyor bu da tutarsa seneye AŞ'de kimseye görev vermesin kendisi yapsın.

Bence Hoca ve yönetim öyle düşünmüyor. Sara, Torreira, Lemina, Ugochukwu, Nhaga, İlkay, Kaan = 7 orta saha yeterli olarak görülüyor sayısal olarak.
Halbuki bunların hepsini sahaya atsan Xavi, İniesta, Busquets üçlüsünün yaptığı işi yapamaz. Hepsini toplasan iki iyi orta saha etmez maalesef.
O 3'lünün yapabildiği işi yapan adam mı var dünyada

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende çok sıcak değilim ama alacağız gibi duruyor özellikle Dursun başkan istiyorsa kesin alır geçen sene Uğurcan tuttu diye bunuda almaya kalkıyor bu da tutarsa seneye AŞ'de kimseye görev vermesin kendisi yapsın.
Bunun tutma ihtimali yok. Belki tıpkı Cicaldau, Morutan gibi ara ara bazı maçlarda katkı verir ama takıma seviye atlatacak bir oyuncu değil kesinlikle.

Ankette lisgler baslarken ekstra +20 M eklenmis 150 M falan goremeyecegimiz, bu yonetimin de o parayi mahfedecegini bildigim icin "Asla satilamaz" .

Temmuzda olsak parasina bagli derdim. Su an satilamaz.

Osimhenin kendisi tutturmasi lazim ben gidecegim vs diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt