Hasan Bekir
Berlin Panteri
Milan'a teklif 35+7(bonus) toplam 42 veririz
Gyokeres'in piyasası düştü, Osimhen'in arttı.Maks yapacakları teklif Gyökeres+20 filandır. Bu bence çıkacakları en yüksek rakam olur. Ben Osimhen'i hiç bir paraya değişmem ama gitmek isterse de tutamayız.
Ama pazarlığa Martinelli+20 filan gibi bi şeyle başlamışlardır herhalde onu istediğimiz için. Yallah diyebilmek lazım.
3 5 hafta veriyorum kovulmasınaSenin amorim
Bugün kesin 2 golü 1 asisti var akşamına +5 m euro daha fazla ateşleriz.
Belli olmaz italyaya uyabilir3 5 hafta veriyorum kovulmasına
Bence forvet almazlar böyle olursa. Okan Baris ve Leao forvet oynatırBatrakov+ Leao+ artık kim olursa yedek santrafor. Bir de son günlerde Hakan'ı alabilir bu yönetim.
Bende çok sıcak değilim ama alacağız gibi duruyor özellikle Dursun başkan istiyorsa kesin alır geçen sene Uğurcan tuttu diye bunuda almaya kalkıyor bu da tutarsa seneye AŞ'de kimseye görev vermesin kendisi yapsın.Bu Batrakov veledi de bir türlü yakamızdan düşmedi arkadaş. Yeminle max Başakşehir, Konyaspor'luk topçu. Gelirse eğer görürsünüz.
katılıyorum ortasahamız zaten şuan helva gibi batrakov'un daha ileri götürme ihtimali çok zayıf bize mertens gibi 10 lazımBu Batrakov veledi de bir türlü yakamızdan düşmedi arkadaş. Yeminle max Başakşehir, Konyaspor'luk topçu. Gelirse eğer görürsünüz.
O 3'lünün yapabildiği işi yapan adam mı var dünyadaBence Hoca ve yönetim öyle düşünmüyor. Sara, Torreira, Lemina, Ugochukwu, Nhaga, İlkay, Kaan = 7 orta saha yeterli olarak görülüyor sayısal olarak.
Halbuki bunların hepsini sahaya atsan Xavi, İniesta, Busquets üçlüsünün yaptığı işi yapamaz. Hepsini toplasan iki iyi orta saha etmez maalesef.
Bunun tutma ihtimali yok. Belki tıpkı Cicaldau, Morutan gibi ara ara bazı maçlarda katkı verir ama takıma seviye atlatacak bir oyuncu değil kesinlikle.Bende çok sıcak değilim ama alacağız gibi duruyor özellikle Dursun başkan istiyorsa kesin alır geçen sene Uğurcan tuttu diye bunuda almaya kalkıyor bu da tutarsa seneye AŞ'de kimseye görev vermesin kendisi yapsın.
60'a sattı onun yolunu mu yapıyor acep
Bugün kesin 2 golü 1 asisti var akşamına +5 m euro daha fazla ateşleriz.
Stoper mi alacaklar? Bence alacaklar bir santrafor. Şu an kadrolarda düşünülmeyen u23 santraforlar onlardan birini kiralayacaklar.Bence forvet almazlar böyle olursa. Okan Baris ve Leao forvet oynatır
milan kıvama geldi, tam şimdi maaş karşılığı kiralık + 30m opsiyon zamanı