Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 futbol topu

100 kasa hamsi

10 kasa palamut

1 tane kalkan balığı karşılığında oluyorsa olsun.

Yoksa gerek yok.

Dünde söyledim ben hocanın 3'lü oynayacağını düşünmüyorum. Birkaç maç deneyebilir ama kesin dizilişimiz olacağını zannetmiyorum.

Eren bizim oyun anlayışımıza uygun bir adam. Yeterli temposu var ve oynarsa bizim rus ruleti oyununa mutlaka ayak uyduracaktır.

Çok para vermediysek başarılı bir transfer girişimi derim. ts zaten kaos içinde olan bir kulüp etrafında iyi oyuncular olunca Eren'inde performansı artacaktır. Umarım sezon sonu az zararla Jakobs'dan bir şekilde çıkarız.

Kulübün tescilli 1 nolu habercisi bu kadar yanılmaz yanılamaz

Ertan bile bundan daha az yanılıyo,sen isim veriyosan bitecek o transfer yoksa burhancan da anlaşıldı demiyo 600 tane isime teklif yapıldı yazıyo

Cueasta morata şmdi eren arda falan transferin yarısını en son bu söyledi
Isim verince bitmesi mi gerekiyor? Aga transferi o mu yapiyor?

Erden Timur ve digerleri konusunda da bu sekil benzetmeler ve gelismeleri cok farkli bir sekilde (komple olaylari dahil etmeden) degerlendiriyorsun o sebeple sasirmiyorum artik.

Kulübe yetersiz demiyor muyduk Eren uygun maliyetliyse iyi transfer

Yerli adam iyidir. Anadoludan bize topcu zor veriyorlar. 2-3 sene içinde yerli topçuyu para versek dahi vermicekler

Dün Zımbalı Şenol’un ağlamasından belliydi.
İyi bir oyuncu olsa oyuncumu almadılar diye ağlar mıydı?

Eren Elmalı şu anda gerek yoktu artık 3'lüye geçmişken. 3 milyon civarına alındıysa yerli, rotasyon tamam ama 4.5-5 çok gereksiz olur. Keşke BB'ye verilseydi bu para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt