Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Elmalı 4 m euro + 1 m euro bonus
Frankowski 1 m euro + 7 m euro opsiyon
Cuesta 8 m euro
Ahmed Kutucu 6 m euro
Morata 6 m euro kiralama +2/3 m euro opsiyon
Lemina 2.5 m euro

Total: 27.5 m euro + 10/11 m euro opsiyon.

Tertemiz iş Mikautadze'ye 25 verene kadar rotasyonu çok daha iyi hale getirmiş olduk.

Daha hiç rakam yazan görmedim ama 4.5 diye geçen hafta çıkan teklifin altına olacağını sanmam. Çok para verdik

ts ye 40 kez iyilik yap yine yanında durmaz sırf ist takımı diye.

daha mertens'in ts maçında aldığı penden dolayı bile kinliler, ads maçında mertens hep yapıyor bunu diye zırladılar sosyal medyada.

ha yönetim bazında diyorsanız olabilir fakat mevcut başkanları koçtan tırsan biri şuan, ona da pek ihtimal vermem. ts-fb maçından çok gs-ts maçında yangın yaptılar unutmayalım.

Geçen sene kulübün ziyeş düşüncesi var dedi adam geldi doğrusu budur

-Kulübün correa düşüncesi var
-ee gelmedi
-düşüncesi var dedim geliyo demedim

Olur mu öyle şey yahu sen burhancanla yakup değilsin ki onlar kadar yanılamazsın

Bildikleri de var tabiki ama kulübün 1 nolu tescilli duyumcusu bildikleri üzerinden değil bilemedikleri üzerinden değerlendirilir
Sen istiyorsun ki transfer bitince tweet atsin ama teklif yapildi, gorusmeler yapiliyor, X oyuncuyu hoca istiyor gibi seyler demesin. O kadarini da kendi bilir yani isterse sadece net bitmis transferde yazar isterse her olayi aciklamak ister.

Daha iyi bir duyumcu biliyorsan (Galatasaray icin) soyle he oyle biri yok diyorsan o zaman fazla uzerinde durmaya da gerek yok.

Hem Cuesta hem Eren Elmalı transferlerinde habercilik başarısı nedeniyle Nevzat kralın hakkını vermek lazım

,

Nakit verecekseniz BB'ye yatırın parayı. Sizin transfer aşkınız da yeter yani. Çok para vermek istiyorsanız verin hepiniz gidin Divan'a kadar BB'den çıkışı resmi olarak açıklayın da 2. başkanınız yalancı durumuna düşmesin.

ali simavi’nin sesli olarak pek dile getirmedigi en onemli projelerinden biri fb-ts arasini diyalog yollari acik olumlu bir konuma getirmek. tum anadolu ile bunu saglayip anadoluyu bize dusman ederek, bizi yalnizlastirmak. 2018 kongresinde ustu kapali olarak aziz’i bu konuda elestirerek soylemisti.

ts ile alisveris kapimiz daima acik olmali. buna rize de dahil. yeni arda guler’in nereden cikacagi belli olmaz.

Rakamlar doğruysa güzel sokmuşlar max 3.5 milyon € falan olmalıydı.

5.2 çok fazla degilmi? Umarım eksiklerini giderip, değerine değer katar. Eren sonuçta milli bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt