- 21 Ocak 2010
- 73.069
- 51.460
- 5.003
En geç 1 aya döner bence gerek yok dondurmayaJakops un lisansını donduralım
İcardi dondurulmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En geç 1 aya döner bence gerek yok dondurmayaJakops un lisansını donduralım
Üstat ne olabilir bu çocuğun problemi. Tedavi mı görüyor ara ara yoksa dinlendirmek için mi oynatmiyorlar.ciddi yırtık yada kopma dışında ameliyat edilmez
Kerem Inan nasıl takılıyor sağda solda UEFA champ diyor kendine. Mantık aynı mantıkKariyerine 1 sampiyonluk eklemek mi?
Yoksa Eyup gibi bir takimda ligi bitirmek mi?
Ben ilkini tercih ederdim..
Tarih sampiyonluklari yazar.
Eyube gidince kimse madalya takmayacak..
kerem inan kim?Kerem Inan nasıl takılıyor sağda solda UEFA champ diyor kendine. Mantık aynı mantık
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
1 ay ne abi lig bitti o tarihe.En geç 1 aya döner bence gerek yok dondurmaya
İcardi dondurulmalı
Neren kilolu peki senin?boyun 1.73 ken 76 kilo normal.93 kilo olsan evet az şişman olabilirdin
Umarım doğru bir söylentidir.
Aaaa nasıl hatırlamazsın?kerem inan kim?
atletizm konusunda benzer profil evet. berkan'dan kötü bir performans vermez paşadaki oyunu bile buna referans. fakat berkan'ın defansta yaptığı sakarlıkları da kendisinden görebiliriz. bu sezon bizim maç ve fb maçlarında yedikleri gollerde olduğu gibi.Ben atletizmine güveniyorum berkandan barıştan iyidir sol bekte
yağ orani fazla üstadNeren kilolu peki senin?boyun 1.73 ken 76 kilo normal.93 kilo olsan evet az şişman olabilirdin
yok
2de2 yaparsak inşallah fener bırakır zaten inşallah böyle olur fazlası ile hak ettik.. Kostic tadic dzeko skrinar djiku emek hırsızları olacağına biz olalım yine..Zor deplasmanlarımız var
Vücuda bağlı.kalin bacaklı misin iri kemikli misin bilmiyorumyağ orani fazla üstad
Götünüzü göbeğinizi nöbette konuşmayınız lütfen.yağ orani fazla üstad
97 mi 98 mi kadroya girdi. Tafinin çırağı takılmıştı pek oynamadı zaten Taffarel varken sonra Rize'ye gitmişti sanırım. Ama bakarsan 3 lig şampiyonluğu 1 uefa 1 uefa süper kupası varyok
taniyamadim