- 12 Haziran 2015
- 37.112
- 33.099
- 2.693
Ben etmem sanırım. Çekinmiyorum Mourinho ve Fb den zerreFb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz
Ben net kabul ederdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben etmem sanırım. Çekinmiyorum Mourinho ve Fb den zerreFb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz
Ben net kabul ederdim
Hakemle çarparlar o zamanEtmem
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kesinlikle etmezdim.. Yeni adamların gelmesiyle aşağıya doğru inen form durumu tekrar yukarı çıkacak bence.. Sen bu anda fişi çekmezsen sıkıntı..Fb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz
Ben net kabul ederdim
Sineği pekmezde s.... diye bir laf var. Düşürmüşüz hiç acımayalım 5'lik yapalım derim.Fb macina cikmadan beraberlik alacagiz deseler kabul eder misiniz
Ben net kabul ederdim
Hakemle çarparlar o zaman
İyiydi ama gençti, gelişim sağlayamadı aynı bizim berkan gibi. Berkan da alanyada iyi gözüküyordu ama geldiğinden beri 0 gelişimBu eren Kasımpaşa'da iyi değil miydi yav sanki forum o zaman baya istiyordu bunu
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Benim kosucu bir arkadaşın aşil de sakatlık olmuştu prp ile tedavi olacak demişti aşil de prp tedavisi oluyormu Melih ben ilkkez duydum gerçi arkadaş 1 ayda filan iyileşti idmanlara basladiciddi yırtık yada kopma dışında ameliyat edilmez
Lunin Berke gelecek gibiTransfer nöbeti bitince başlatmamız gereken nöbet Lunin nöbetidir