- 25 Ocak 2010
- 53.469
- 39.149
- 3.923
keyifler nasil üstadfenerli tipi sezdim
bugun city real macini mi izleriz juve macini mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keyifler nasil üstadfenerli tipi sezdim
keyifler nasil üstad
bugun city real macini mi izleriz juve macini mi
Gouri Arap onun yerine benzer profil Ok ama 23 24 milyon gouri hakedecek oyuncu değil bencePavlovic, Frankowski, Lemina, Gouri şöyle bir transfer sezonu geçseydi 10/10 puanım olurdu. Mevcutta 10/6.5-7 olur herhalde puanım.
Topçudan çok Erdemli davranış beklemem; ama mhy aptallıkta zirve yaptı; çünkü kabullendirme problemi yaşıyordu. O yüzden kimse mhy gelsin demez, en azından ben demem, kişiliğinden yaptıklarından ziyade, futbol kalitesi yok. Mesela kahveci alınırsa birşey demem. Yerli olması (sınır nedeni ile) topla kaliteli işler yapması, rakipten yerli oyuncu eksiltmek vs anlaşılır kılıyor."Mhy boşa düşsün, burada 'gelsin ortasahaya alternatif olur' diyecek olan çok."
tavuk sucuktan nefret ederimen son nezaman tavuk sucuk yedin
isdeyim zeyt
fb li galiba. sabah fb profilini görmüştüm.Çocuk zorla getirilmiş gibi.
İrfan da en son bize alkışlayın ulan ibneler diye tezahürat ediyoduTopçudan çok Erdemli davranış beklemem; ama mhy aptallıkta zirve yaptı; çünkü kabullendirme problemi yaşıyordu. O yüzden kimse mhy gelsin demez, en azından ben demem, kişiliğinden yaptıklarından ziyade, futbol kalitesi yok. Mesela kahveci alınırsa birşey demem. Yerli olması (sınır nedeni ile) topla kaliteli işler yapması, rakipten yerli oyuncu eksiltmek vs anlaşılır kılıyor.
Fener mi almis bunu twitterda oyle bi soylenti varBu sarışın arda guler kim lan
Ekli dosyayı görüntüle 279610