Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde şu gençleri kazanabilsek altyapıdanda çıkarsak kupada oynat kazan ya hiç genç yetiştiremiyoruz

Çok görmüyorum, topçuların çoğu eğitimsiz ve kafa basmıyor. Para ve şöhret de gelince saçma sapan şeyler yapabiliyor söyleyebiliyorlar. Geneli böyle, elbette kaliteli karakterliler de var; Umut Nayır gibi Kerem Aktürkoğlu gibi.. bildiğim kadarı ile Umut Galatasaraylı Kerem tam tersi; bu çocuklar okuyor.. bir bilinç var ve futbol/para herşeyleri değil..
Eğitimsiz diye basitleştirmemeliyiz yukarda hayri güzel yakalamış

Muhabirin biri 6s diyince herkes tepki veriyo

Kalecinin biri ise bize açık açık küfür etmesine rağmen ona burda gelsin diyoruz

Hani tutarlılık?

Ben yalan söylemeyeyim. Transfer dönemlerinde kendisinin ne yazdığına bakıyorum. Transfer miktarlarını abartması dışında haberlerinin çoğu doğru çıkıyor. O yüzden Sami Yen’den sonra ilk baktığım kişi diyebilirim. Yani Nevzat’a, Yakup’a falan böyle güvenemiyorum. Keşke güven verseler.
Istersen bak o kendi bilecegin birsey, yeterki burada konusulmasin.

Ben yalan söylemeyeyim. Transfer dönemlerinde kendisinin ne yazdığına bakıyorum. Transfer miktarlarını abartması dışında haberlerinin çoğu doğru çıkıyor. O yüzden Sami Yen’den sonra ilk baktığım kişi diyebilirim. Yani Nevzat’a, Yakup’a falan böyle güvenemiyorum. Keşke güven verseler.
Samimiyetsizsin

Nöbet bitiyo diye gerçekleri söylüyosun daha 2-3 ay açık olsa bunu söylemeyecektin

Bakalım haluk yine ne sıkıp kaçacak :

9jv99q.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt