- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.030
- 4.608
Altnordudan gelen 14 yasindaki forvet doruk kadiroglunun simdiden 41 golu var.icardi hayrani ve terimciymis Ekli dosyayı görüntüle 279605
Küpe takıyor. Küpeyi cikaralim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altnordudan gelen 14 yasindaki forvet doruk kadiroglunun simdiden 41 golu var.icardi hayrani ve terimciymis Ekli dosyayı görüntüle 279605
Ben yalan söylemeyeyim. Transfer dönemlerinde kendisinin ne yazdığına bakıyorum. Transfer miktarlarını abartması dışında haberlerinin çoğu doğru çıkıyor. O yüzden Sami Yen’den sonra ilk baktığım kişi diyebilirim. Yani Nevzat’a, Yakup’a falan böyle güvenemiyorum. Keşke güven verseler.
Eğitimsiz diye basitleştirmemeliyiz yukarda hayri güzel yakalamışÇok görmüyorum, topçuların çoğu eğitimsiz ve kafa basmıyor. Para ve şöhret de gelince saçma sapan şeyler yapabiliyor söyleyebiliyorlar. Geneli böyle, elbette kaliteli karakterliler de var; Umut Nayır gibi Kerem Aktürkoğlu gibi.. bildiğim kadarı ile Umut Galatasaraylı Kerem tam tersi; bu çocuklar okuyor.. bir bilinç var ve futbol/para herşeyleri değil..
Kuzey bahane gibi geldi banaKuzey büyük topçu olmazsa gelsin Onur Bakır beni bafilesin
Berke daha çocuk az tolerans gosterEğitimsiz diye basitleştirmemeliyiz yukarda hayri güzel yakalamış
Muhabirin biri 6s diyince herkes tepki veriyo
Kalecinin biri ise bize açık açık küfür etmesine rağmen ona burda gelsin diyoruz
Hani tutarlılık?
Istersen bak o kendi bilecegin birsey, yeterki burada konusulmasin.Ben yalan söylemeyeyim. Transfer dönemlerinde kendisinin ne yazdığına bakıyorum. Transfer miktarlarını abartması dışında haberlerinin çoğu doğru çıkıyor. O yüzden Sami Yen’den sonra ilk baktığım kişi diyebilirim. Yani Nevzat’a, Yakup’a falan böyle güvenemiyorum. Keşke güven verseler.
SamimiyetsizsinBen yalan söylemeyeyim. Transfer dönemlerinde kendisinin ne yazdığına bakıyorum. Transfer miktarlarını abartması dışında haberlerinin çoğu doğru çıkıyor. O yüzden Sami Yen’den sonra ilk baktığım kişi diyebilirim. Yani Nevzat’a, Yakup’a falan böyle güvenemiyorum. Keşke güven verseler.