Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu foto şimdi çıktı diye yazdım. Ne alakası var? 😃 Sanki onun yazdıklarını okuyorum diyenler banlanacak mı? Neyden çekineyim? :)
2-3 senedir yasaklı burda

Sanki ilk olay şimdi mi oldu da sen de şimdi denk getirdin

Bal gibi de dürüstlüğün nöbetin kapanmasına denk geldi işte

Şöyle bir şey var Demirspor maçında o kumpas olmasa bence Frankowski için de Eren için de ısrar çok olmayacaktı diye hissediyorum.

Dursun bence bir anda fiyatı arttırıp bitirin talimatı verdi şampiyonluğu riske ettirmemek için daha fazla yaklaşan operasyonu görerek.

Çünkü 19-20 oyuncu ile olmaz. Bir maç giderler 1-2 kırmızı kart çıkartırlar, 1 sakatlık olur tepetaklak gidebilirdik.

Bu açıdan güzel önlem alındı. Umarım seviyeleri ve katkıları da o şekilde olur gelenlerin.

Sabun denilen herifin sevilmeme nedeni transfer değil,herif fırsatını bulduğu her ortamda GS a küfür ediyor aleni şekilde space odalarında hiç duymadınzmi kaç defa küfürleri var ergenin ,çok yazik ki gs sözlükte inanılmaz seviliyor kendisi ,şu herife sağlam bir tazminat davası açmayan gs yönetimi de ayrı küfür hakkediyor tabi

Kaldı 1 lan
1739301386909.webp

Yasaklı olmasını da buranın taraflı bir forum olmasından dolayı anlıyorum. Ama amacımız doğru haber almaksa Nevzat’tan falan daha iyi yani ve dediğin gibi sadece Takımımız ve diğer 2 küçük büyüğün haberleri değil, tüm takımların haberlerini veriyor.
Yağız ve doğru haber derken

Şöyle bir şey var Demirspor maçında o kumpas olmasa bence Frankowski için de Eren için de ısrar çok olmayacaktı diye hissediyorum.

Dursun bence bir anda fiyatı arttırıp bitirin talimatı verdi şampiyonluğu riske ettirmemek için daha fazla yaklaşan operasyonu görerek.

Çünkü 19-20 oyuncu ile olmaz. Bir maç giderler 1-2 kırmızı kart çıkartırlar, 1 sakatlık olur tepetaklak gidebilirdik.

Bu açıdan güzel önlem alındı. Umarım seviyeleri ve katkıları da o şekilde olur gelenlerin.

An itibariyle

Sağ bek / Sağ kanat bek: Frankowski - Sallai - Jelert
Stoper: Sanchez - Abdülkerim - Cuesta - Kaan (3lü savunmada oynayabilenler Jakops, Berkan belki Eren-Lemina)
Sol bek / Sol kanat bek: Barış - Sallai - Jakops - Eren Elmalı
6-8 Numara: Torreira - Sara- Lemina -Kerem Demirbay - Kaan - Berkan
10 Numara: Mertens - Yunus Akgün - Ahmet Kutucu
Forvet Hattı: Osimhen - Morata - Ahmet Kutucu - Mertens

Yasaklı olmasını da buranın taraflı bir forum olmasından dolayı anlıyorum. Ama amacımız doğru haber almaksa Nevzat’tan falan daha iyi yani ve dediğin gibi sadece Takımımız ve diğer 2 küçük büyüğün haberleri değil, tüm takımların haberlerini veriyor.
bak bakayım elmalı için doğru haber mi yazmış o it

forum taraflı da değil ayrıca adam olanın haberleri paylaşılıyor misal ertan süzgün jkli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt