Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.953
- 48.950
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalı çocuğu başkan olduktan sonta peydahlanmış bir hırboSabun'un ne işler çevirdiğini herkes biliyor. Bu herifin burada konuşulması bile ayıp. Yeri geldiğinde fb amigolugu yapıyor, bizim yöneticilerden bilgi alıp transferlerimizi bozuyor.
2-3 senedir yasaklı burdaBu foto şimdi çıktı diye yazdım. Ne alakası var?Sanki onun yazdıklarını okuyorum diyenler banlanacak mı? Neyden çekineyim?
![]()
Yağız ve doğru haber derkenYasaklı olmasını da buranın taraflı bir forum olmasından dolayı anlıyorum. Ama amacımız doğru haber almaksa Nevzat’tan falan daha iyi yani ve dediğin gibi sadece Takımımız ve diğer 2 küçük büyüğün haberleri değil, tüm takımların haberlerini veriyor.
Şöyle bir şey var Demirspor maçında o kumpas olmasa bence Frankowski için de Eren için de ısrar çok olmayacaktı diye hissediyorum.
Dursun bence bir anda fiyatı arttırıp bitirin talimatı verdi şampiyonluğu riske ettirmemek için daha fazla yaklaşan operasyonu görerek.
Çünkü 19-20 oyuncu ile olmaz. Bir maç giderler 1-2 kırmızı kart çıkartırlar, 1 sakatlık olur tepetaklak gidebilirdik.
Bu açıdan güzel önlem alındı. Umarım seviyeleri ve katkıları da o şekilde olur gelenlerin.
Terimci olmasi yeterliKüpe takıyor. Küpeyi cikaralim
16 tane yaptık ya daha ne kadar istiyorsun
bak bakayım elmalı için doğru haber mi yazmış o itYasaklı olmasını da buranın taraflı bir forum olmasından dolayı anlıyorum. Ama amacımız doğru haber almaksa Nevzat’tan falan daha iyi yani ve dediğin gibi sadece Takımımız ve diğer 2 küçük büyüğün haberleri değil, tüm takımların haberlerini veriyor.