Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katiliyorum üstad

ben yasakli olmasina da karsiyim, cogu haberleri dogru cıkıyor dedigin gibi. anadolu takimlarinin da cogu haberini bu herif veriyor
Yasaklı olmasının sebebi haberlerinin yalan çıkması değil ki. Adam alenen manipülasyon yapıyor. GS olunca bonuslarla vb. fiyatı çıkarıyor kendisi en yüksekten söylüyorken. Fb olunca o maliyetler ne hikmetse söylenmiyor bonuslar, maç başları, imaj hakları vb dahil edilmiyor. Alenen Gs düşmanlığı yapan biri bunu bilmiyor olamazsın herhalde.

katiliyorum üstad

ben yasakli olmasina da karsiyim, cogu haberleri dogru cıkıyor dedigin gibi. anadolu takimlarinin da cogu haberini bu herif veriyor
Yasaklı olmasını da buranın taraflı bir forum olmasından dolayı anlıyorum. Ama amacımız doğru haber almaksa Nevzat’tan falan daha iyi yani ve dediğin gibi sadece Takımımız ve diğer 2 küçük büyüğün haberleri değil, tüm takımların haberlerini veriyor.

ula adam -lafın gelişi adam- fb translarını maliyetsiz açıklarken bizim haberleri bonusu bilmem neyi toplayıp yazıyor, görüşmelere çomak sokmak için elinden geleni yapıyor.

6s yazıyor objektif takılmaya çalışıyor. kavga etmediği muhabir, gazeteci yok, aptalın teki, zeki de değil. burnunu kıracağımız yerde bir de güzelleme yapmayın yav.

Angry Aubrey Plaza GIF by Parks and Recreation

yanında mutlaka çer çöp gelmiştir
Sadece 2’si geldi o sene.

2012-2013 transferleri

Hamit
Melo (kiralık)
Amrabat
Dany
Burak
Umut
Furkan Ö.

Devre arası:

Sneijder
Drogba

7 tane 11 oyuncusu, 1 joker şeklinde bir dene olmuştu.

Ondan sonra kâğıt üzerinde bu sene ve 2018-2019 devre arası

Eğitimsiz diye basitleştirmemeliyiz yukarda hayri güzel yakalamış

Muhabirin biri 6s diyince herkes tepki veriyo

Kalecinin biri ise bize açık açık küfür etmesine rağmen ona burda gelsin diyoruz

Hani tutarlılık?
Tam mesele bu: gazeteci geçinen biri mesleğine saygısı ve mesleği gereği 6s yazamaz. Ancak topçu camiasına şirin gözükmek için şaklabanlık yapar. Çünkü bir eğitim almamış ve sadece yeteneği ile orda.. ikisi birbirinin muadili değil; ayrım sebebi de, aldıkları eğitimdir. Beklenti de bu noktada olur doğal olarak ve tutarlılık da budur. Biri mesleğine ihanet ederek algı oluşturuyor bir camia aleyhine; diğeri cahilce camiasına yaranmaya çalışıyor.

Yasaklı olmasını da buranın taraflı bir forum olmasından dolayı anlıyorum. Ama amacımız doğru haber almaksa Nevzat’tan falan daha iyi yani ve dediğin gibi sadece Takımımız ve diğer 2 küçük büyüğün haberleri değil, tüm takımların haberlerini veriyor.
Galatasaray'a ana avrat küfür etmiş adamın haberlerini de burada okumayalım.

Devre arası süper kadro kurduk

Sezon sonu için artık forvet
Sol stoper
Kaleci ve 10 numara alıp bu ligi domine etmeye devam etmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt