Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.757
- 14.955
- 1.498
Takımında fener geçmişli oyuncu istemiyorumBerke yi kabul etmemiz mümkün değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımında fener geçmişli oyuncu istemiyorumBerke yi kabul etmemiz mümkün değildir
Bunu düşünemiyorlar batshuayi bizde ceset gibiydi gittiği yerde at givi koşturuyorya berke ajan olarak sokuluyorsa!
Aklima hep bu gelir
Anfield Hain YuvasiLan Callum Wright koymus iste cocukluk askina hepimiz koymak istemezmiyiz.
En fazla 3 mac dayanir ki neden kariyerine ihanet etsinBunu düşünemiyorlar batshuayi bizde ceset gibiydi gittiği yerde at givi koşturuyor
Bir Fenerliden herşeyi beklerim gider en olmadık maçta bizi batırır Ali amcası yazar 10 milyonluk bi çek geçerEn fazla 3 mac dayanir ki neden kariyerine ihanet etsin
SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok dogru diyorsun, sovmemis.Sövdüğü kısmı göremedim ayrıca burası İngiltere değil.
Arsenal sampiyon olur muAnfield Hain Yuvasi
21 yıllık bu çileArsenal sampiyon olur mu
Arsenal‘e CALLUM girsinArsenal sampiyon olur mu
olmazArsenal sampiyon olur mu
Yok dogru diyorsun, sovmemis.
Burasi hakemi dovdugumuz yer, burda takimimizi sahadan cektigimiz yer, burada siyaset ve futbol birbirine dolanmis oyle pislik bir yer, aklina gelebilecek her turlu pislik oldugu yer. Burasi Ingiltere kesinlikle degil ama keske olsa.
Su mentaliteden cik artik.
Arteta yine bize tersten saplayacak ama bakalim hayirlisi diyelim :d21 yıllık bu çile
Bitsin artık bu sene.
Londondan forma istettim bir ağabeye eğer gelirse banko şampiyon gunners
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi topcuysa isterimGalatasaray'a sövmüş birini ben istemem, sen istiyorsan bilemem.
Bir Fenerliden herşeyi beklerim gider en olmadık maçta bizi batırır Ali amcası yazar 10 milyonluk bi çek geçer