Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.319
- 41.933
- 3.413
Gene cikamayacagiz. Lan özturk yatacak yerin yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefada final (%50 şampiyonluk) ve ligde 2. lik mi
uefada çeyrek finalde elenip ligde şampiyonluk mu
1. uefa garanti değil . iki kere kahrolamamuefada final (%50 şampiyonluk) ve ligde 2. lik mi
uefada çeyrek finalde elenip ligde şampiyonluk mu
Yav Fenerli olmasi neden bu kadar buyuk sorun ya MHY'de GSliydi ona bak. Kerem Akturkogluda Fenerliydi sanirim yanlis bilgi degilse.
Futbol oyle bisey mi. Beni Fener alsin GSligimi unuturum o lig kupasini kazanmak isterim yani, bireysel basarim cocuklugumda sectigim destekledigim takimdan daha onemli olur kimse kusura bakmasin.
Plymouth da birisi vardi (Callum Wright) ben Liverpool taraftarim diyordu mactan sonra o yuzden onlara koymak cok daha guzeldi diyordu :d
Yuh artık. Ciddi misin? Olmadı buFutbol oyle bisey mi. Beni Fener alsin GSligimi unuturum o lig kupasini kazanmak isterim yani, bireysel basarim cocuklugumda sectigim destekledigim takimdan daha onemli olur kimse kusura bakmasin.
Plymouth ne alaka ulanYav Fenerli olmasi neden bu kadar buyuk sorun ya MHY'de GSliydi ona bak. Kerem Akturkogluda Fenerliydi sanirim yanlis bilgi degilse.
Futbol oyle bisey mi. Beni Fener alsin GSligimi unuturum o lig kupasini kazanmak isterim yani, bireysel basarim cocuklugumda sectigim destekledigim takimdan daha onemli olur kimse kusura bakmasin.
Plymouth da birisi vardi (Callum Wright) ben Liverpool taraftarim diyordu mactan sonra o yuzden onlara koymak cok daha guzeldi diyordu :d
Jalminha + instada fbyi takipten çıkmışBerke işi nerden çıktı yine
Ciddiyim tabi bireysel basarim her zaman on plan da olur, bugun istese Fenere de gider futbol oynardim ben.Yuh artık. Ciddi misin? Olmadı bu
Instagram'dan Fener'i takip etmeyi bırakmış sanırım.Berke işi nerden çıktı yine
Mert Hakan fbye sövmüş olsa alırlar mıydı ?
Lan Callum Wright koymus iste cocukluk askina hepimiz koymak istemezmiyiz.Plymouth ne alaka ulan