Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uefada final (%50 şampiyonluk) ve ligde 2. lik mi

uefada çeyrek finalde elenip ligde şampiyonluk mu
x1080.webp

Gelecek sezonun transfer dönemi çok önemli olacak.

Mevcut sözleşmelere bakarsak

Yabancılar:

1. Sanchez
2. Cuesta
3. Jelert
4. Jakobs
5. Torreira
6. Lemina
7. G.Sara
8. Sallai
9. Frankowski
10. Morata
11. İcardi

ile sezona başlayacağız. (Demirbay gider ve Yusuf mavi kart alır 1 seneliğine)

Yerli kadrosu ise:

Günay
Kaan
Bardakçı
Metehan (?)
Berkan
Eyüp (?)
Kutucu
Barış (*)
Yunus
Yusuf

*ayrılmazsa
?-yeterliliği tartışmalı

Kontratlara ve katkılara bakılınca;

Jakobs, Jelert, Cuesta ve Sallai'nin 11 olamayacağı ortada CL ayarında bir GS ayarında. Lemina ise süper yedek olarak takımda kesin kalmalı.

Açıkçası bu noktada bu dörtlüden Cuesta dışında hemen herkes gidebilir, Cuesta da bu dönem ki performansına göre yedek olarak tutulabilir.

Yerli kısmı ise Barış'ın kaldığı ile gittiği senaryoya göre oldukça değişken bir güce sahip. Barış'ın ben kalma ihtimalini düşük görüyorum ama olur da kalırsa yine buraya çok ciddi takviye gerektirmez. Ama Barış'ın gidişi ancak çok iyi bir yabancı oyuncu ile kompanse edilebilir. O durumda en az İcardi, Torreira vs kalibresinde biri yerine gelmek durumunda.

Benim isteğim

Forvet Arkası (Mertens'in yerine):

Christoph Baumgartner (Leipzig)
Antonie Griezmann (A.Madrid)
Joao Felix (Chelsea)

Sol Kanat (Sallai yerine):

Malick Fofana (O.Lyon)
Malick Diouf (S.Prag)
Kingsley Coman (B.Münih)

Stoper:

Benjamin Pavard (Inter FC)
Van Dijk (Liverpool-Free)
Strahinja Pavlovic (AC Milan)
Jhon Lucimi (Bologna)

Kaleci (Muslera yerine)

Andriy Lunin (R.Madrid)
Marcin Bulka (OGC Nice)
Alex Meret (Napoli FC-Free)

Sol Bek (Jakobs yerine):

Oleksandr Zinchenko (Arsenal FC)

Sağ Bek (Jelert yerine)

Alexander Bah (Benfica)

Yav Fenerli olmasi neden bu kadar buyuk sorun ya MHY'de GSliydi ona bak. Kerem Akturkogluda Fenerliydi sanirim yanlis bilgi degilse.

Futbol oyle bisey mi. Beni Fener alsin GSligimi unuturum o lig kupasini kazanmak isterim yani, bireysel basarim cocuklugumda sectigim destekledigim takimdan daha onemli olur kimse kusura bakmasin.

Plymouth da birisi vardi (Callum Wright) ben Liverpool taraftarim diyordu mactan sonra o yuzden onlara koymak cok daha guzeldi diyordu :d

Mert Hakan fbye sövmüş olsa alırlar mıydı ?

hala kerem de fbli falan diyorlar allahım kafayı yiyecem bilale anlatır gibi anlatıyoruz 1 aydır

Berke olayının tek oluru var.
Bizimkiler berkeyi alır, sonra as kaleci için alisonlar edersonlar havada uçuşur biz de hevesle bekleriz.
Sonra transfer döneminin sonu yaklaşır bizimkiler yüksekten uçtuğu için kimseyi alamaz saçma sapan bir kaleci kiralanır.
Sonra o kaleci saç baş yoldurur, berke kaleye geçer iyi performans gösterir kaleyi alır yoluna devam eder.

Bizim yönetimi düşününce olabilecek bir senaryo ama ne gerek var.
Hem berkenin alınması yönetimi kaleci arama konusunda rahatlatır, abuk sabuk uçuk isimlerin peşinde koşarlar yaz boyu, sonra açıkta kalırız.
Çok olumlu bakamıyorum bu transfere.

Yav Fenerli olmasi neden bu kadar buyuk sorun ya MHY'de GSliydi ona bak. Kerem Akturkogluda Fenerliydi sanirim yanlis bilgi degilse.

Futbol oyle bisey mi. Beni Fener alsin GSligimi unuturum o lig kupasini kazanmak isterim yani, bireysel basarim cocuklugumda sectigim destekledigim takimdan daha onemli olur kimse kusura bakmasin.

Plymouth da birisi vardi (Callum Wright) ben Liverpool taraftarim diyordu mactan sonra o yuzden onlara koymak cok daha guzeldi diyordu :d
Plymouth ne alaka ulan

Nurgül Günaydın Tsyd Trabzon şube yöneticisiymiş

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt