Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı ise af ola.

Gereken kolaylık ne yav il içi evden eve nakliyat mı ayarlasınlar? Taksi mi tutsunlar sana? Galatasaray isterse Murat başkan zaten sırtında getirir bunu.. Sen yediğin video bokunu temizle önce..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Dünyada kaleci kalmamış gibi berke kovalamamıza inanamıyorum gerçekten

bjklilere bi ton dalga geçtik burak'a sayıp sövüp aldılar diye, kulübün anasına avradına söven çocuğu mu alcaz

nasıl istenebiliyor hiç mi mideniz yok ya
Heriflerin götünü 4 senedir kurtaran direkt fener altyapılı kaleci var yav.
Berke en azından bunların altyapısından çıkma kaleci de değil.
Asla as olabileceğini zannetmiyorum. Yedeğe genç kaleci alınıyor olarak bakılmalı

Berkenin gelmesinin en iyi yanı yabancı konusunda bizi rahatlatır

ben mimarımda - fikir ne onu ele almak lazım

bu arada her ne kadar kulağa hoş gelsede , statik olarak ne olur ne olmaz veri toplamak lazım ..+ 15k insanın ağırlık zıplama etme ... bir şey olmaz yüksek ihtimal ama genede kafayı rahatlatıp tasarlamak lazım. (burası inşaatçi statik hesabı yapanların kısmı)

hangi stadda yapılıyordu unuttum - belli maçlarda kale arkalarındaki koltuklar kaldırılıyordu - UEFA maçlarında sanırım geri koyuluyordu (en azından alt katlarda - yönetmeliği öyle galiba UEFA'nın avrupa maçları için)

o şekilde olacaktır muhtemelen moduler şekilde az çalışanla tak çıkarı kolay halledebileceğin model - genel anlamda ama koltuklar VIP vs saha kenarı haricinde öyle kullanılmıyor genellikle.
Aynen üstat bahsettiğim değerlendirme konusu bu aslında. Sonuçta her cismin bir istihap haddi var. Fazla yüklense Allah etmesin bir facia olur. Bunu net ortaya koyacaklar büyüme için fikir üretecekler sizlersiniz.

Berke falan uzak dursun gitsin koçum billurlarında gölgelensin

Bizde Türk kaleci dikiş tutturamıyor..

Berke 1 ay önce özür diledi gelebilir diliyordum bu son yaşanılanlardan sonra en iyisinil Allah kahretsin uzak dursun bizden fenerliler

Gabriel Souza da Silva 3.5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'de. Oyuncu sezon sonuna dek Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyecek.

1739261307986.webp

1739261307986.webp

1739261314738.webp

1739261320481.webp

1739261326050.webp

1739261331037.webp

Aynen üstat bahsettiğim değerlendirme konusu bu aslında. Sonuçta her cismin bir istihap haddi var. Fazla yüklense Allah etmesin bir facia olur. Bunu net ortaya koyacaklar büyüme için fikir üretecekler sizlersiniz.

dediğim gibi güncel betonlu işlerde o risk çok az - ama kafa rahat etmeli

örneğin merivenler falanlar filanlar prekast olarak mı yerleştirildi blok blok halinde , yerinde mi donatı yapıldı gibi ince detaylar var .

onlara statikçiler hakim sayfa sayfa hesap kitap yapıyorlar.

Bu Berke'yi alalim 20 yil kaleci sorunu yasamayalim.

Su küfür konusu da bildigim kadariyla ergen iken yapilmis, özür dilemis. O yüzden geciniz.
ergenken falan değil, minimum 19-20 yaşında o videoda

çocukken attığı twitleri falan ciddiye alan yok onlar normal sıkıntı videoda ve bunun özürle falan affedilebilecek bir durumu yok

Net fenerli olduğu belli olan bize küfür ettiği belli olan bir adamı istemek nasıl bir kafa.. Profesyonel dünya falan hikaye bu işler..

Kendi efsanen muslera yi bile islikliyorsun,bu herif 2-3 maç köyü gitse ne fenerliligi kalır ne bilerek gol yemediği.. Medya sürekli bu videoyu ısıtır önümüze koyar..Sürekli bunlarla uğraşmak da yorar..

Bu adam buffon degil ki arkadas ne geregi var 2 tane buyuk macta iyi oynadi diye böyle bir bombayı kucağına almaya..

Paşa nın ismini güncelleyin ifb u19 diye

Berke alındı bence sene sonu takıma katılır.

Yav Fenerli olmasi neden bu kadar buyuk sorun ya MHY'de GSliydi ona bak. Kerem Akturkogluda Fenerliydi sanirim yanlis bilgi degilse.

Futbol oyle bisey mi. Beni Fener alsin GSligimi unuturum o lig kupasini kazanmak isterim yani, bireysel basarim cocuklugumda sectigim destekledigim takimdan daha onemli olur kimse kusura bakmasin.

Plymouth da birisi vardi (Callum Wright) ben Liverpool taraftarim diyordu mactan sonra o yuzden onlara koymak cok daha guzeldi diyordu :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt