Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rahminin bu tripler ne lan millete yukardan bakıp konuşuyor bi de zuaahahhahah

pardon birader kulübün anasına söven vasat adamı kulübümüzde görmek istemediğimiz için

biz amatör ruhlu bakmıyoruz da siz baya midesizsiniz, 2 maç iyi oynasa mert hakan falan da istersiniz.

25 sene sonra bartuğ elmaz hoca olsa 2 sene üst üste şampiyon olsa bağrına basmaz mısın knk

basmam deme inanmam

Bugun itibari ile gelecek sene icin

1 Kaleci
1 bek (en az)
1 Stoper
1 Forvet
1 Kanat

transferine odaklanmaliyiz. Su an baslayip Haziran, en gec Temmuz ilk haftasi tum transferleri bitirmeliyiz. Ama su an baslayip oyunculari da kulupleri de 3 ay islemeliyiz. Hadi be yoneticiler, beni surpriz edin ilk kez.

Bugun itibari ile gelecek sene icin

1 Kaleci
1 bek (en az)
1 Stoper
1 Forvet
1 Kanat

transferine odaklanmaliyiz. Su an baslayip Haziran, en gec Temmuz ilk haftasi tum transferleri bitirmeliyiz. Ama su an baslayip oyunculari da kulupleri de 3 ay islemeliyiz. Hadi be yoneticiler, beni surpriz edin ilk kez.

İnşaallah şampiyon olursak zaten direkt gruplara kalacağımız için yönetim ne acelemiz var diyecek maalesef

Dunyada kaleci kalmamis gibi Berke icin burada neredeyse kavga etmeniz kadar gereksiz birsey yok ha.

Kac tane kaleci var yaz doneminde alabilecegimiz, bundan dolayi polemik yaratacak, taraftarin bir kismi asla kabul etmeyecegi birini almak kadar salak bir transfer planlamasi olamaz.

Yeni Ederson denilen Mycael alabilirsin, Olympiacos'ta ciddi cikis yapmis Tzolakis, 1 sene sozlesmesi kalmis Bulka. Cok kaliteli kaleciler var, su Berke'nin abartilmasi kadar komik birsey yok goren de yeni Buffon zannedecek.

Bir de cuce boyuyla Pena fanclub var, sadece ayaklari iyi baska bir numarasi yok. Barcelona maclarinda hep sovulen ilk kisi oluyor yedigi goller yuzunden.

Lunin iyi kaleci açıkçası izledim ben 2-3 maçını.

Orayı doldurur hata yapan bir kaleci değil öyle sakar vs.

Ama talibi çok olur. Berke olmaz ya Uğurcan dışında TR’de bize uyacak karakterde kaleci yok. Onu da Şenol varken alamayız.
yok ya ben uğurcandan bzie ekmek çıkacağını sanmam

Muslera gibi al 10 sene unut mantığıan yakınını bulmak lazım - parası neyse verilip

kalecide hatalı iş sezona bedel diğer her şey iyi olsada. Leo Francolar Zapatalar en güzel örneği

Berke'den başka kaleci mi kalmadı? Muslera sonrası kaleyi ona mı devredeceğiz?

Muslera sonrası bu seçim gelecek yılın en önemli kararı ve biz kolaya kaçıp Berke'yi mi alacağız?

Geçiniz... Geçmişi belli, neyi desteklediği ve karakteri ortada bir oyuncu.

İçerdeki Eyüp maçında bizim oyuncuların beceriksizliği sonucunda kurtardığı 3-4 gol vuruşu ile kendinden geçip topu bizim yedek kulübesine fırlattı.

Büyük ihtimalle tv yayınında göstermediler ama ben batı tribündeydim. Her şeyi net şekilde görüyoruz.

İsteyerek ve görerek topu oraya attı alın g.tünüze sokun gibi. Atarken de söyleniyordu zaten.

Bu holigan tipin kalemizi korumasını istemek kadar son yıllarda bir akıl tutulması görmedim.

Hadi her şeyi geçtim iyi bir kaleci de değil ve Muslera sonrası bu kaleyi korumayı hak edecek ne yaptı?

Arda ve onun sağlam savunma yapan oyunu olmasa istatistiklerde en sonlarda olacak kalitede bir kaleci.

Neyse ya kime ne anlatıyorsak... Yazık valla yaşanan olaylar ortada biz hala "profesyoneller yaa" deyip kılıf uyduruyoruz.

Dunyada kaleci kalmamis gibi Berke icin burada neredeyse kavga etmeniz kadar gereksiz birsey yok ha.

Kac tane kaleci var yaz doneminde alabilecegimiz, bundan dolayi polemik yaratacak, taraftarin bir kismi asla kabul etmeyecegi birini almak kadar salak bir transfer planlamasi olamaz.

Yeni Ederson olacak Mycael alabilirsin, Olympiacos'ta ciddi cikis yapmis Tzolakis, 1 sene sozlesmesi kalmis Bulka. Cok kaliteli kaleciler var, su Berke'yi abartilmasi kadar komik birsey yok goren de yeni Buffon zannedecek.
Kavga eden yok ki yav banane Caferin veyahut digerlerin yorumlarindan, isterlerse farkli dusunsunler banane.

DE GEA VAR YAV GIDIN ALIN ISTE.

sebep?

özrü daha kabul edilebilir yaptıklarına göre
Vasıfsız bir eleman çünkü yav menemenden çikma 6 ay top oynadıktan sonra asıl kalitesi olan superlig düşme kalitesinde bir eleman, ustelik 30 mu ne. Kompleksli zengin bir heriften oturu hayati kurtuldu oturdugu yerden gs ye söverek milyon kazanıyor. Bu adamı neyini isteyebilir ki biri

Şu kapasite arttırımı en önemli mevzu. Almanlarda kale arkasında koltuk yok ve orada tıklım tıkış izlerlerken biz neden öyle yapmıyoruz. Avrupa maçlarında da ne yapıyorlarsa aynısını yapalım
Bir ara başvuru olmuştu kabul edilmemişti sanırım. Arat dönemi Bjk'de başvurmuştu mesela. Bizim koltuk düzeni değiştirmesi vb. ile 10 bin civarı artabilir deniyordu kapasite. Koltuklar da artık eskidi yen sezon için yapılmalı eğer o denilen doğruysa.

Vasıfsız bir eleman çünkü yav menemenden çikma 6 ay top oynadıktan sonra asıl kalitesi olan superlig düşme kalitesinde bir eleman, ustelik 30 mu ne. Kompleksli zengin bir heriften oturu hayati kurtuldu oturdugu yerden gs ye söverek milyon kazanıyor. Bu adamı neyini isteyebilir ki biri
kral mhy 2 hafta oncesi onumden gecti

come to galatasaray diyemedim...

Eğer Lunin'i alma ihtimalimiz varsa ve biz hala o ihtimali kovalamıyorsak gerçekten komik bir durum olur.

Ben ihtimal vermiyorum ama o kaliteye yakın kaleci bulabiliriz. Tabi bizim çapsızlar kolay kaçıp Berke'yi almaz ise.

Mesela Tafo'dan dolayı Alisson ihtimali mutlaka kovalanmalı. 4 yıl kafamız rahat eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt