- 23 Aralık 2008
- 65.576
- 63.506
- 5.103
üstat mostafa mohammed konusunu uppladım. anlık performansı berbatttSen biraz pilav ye once.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstat mostafa mohammed konusunu uppladım. anlık performansı berbatttSen biraz pilav ye once.
Metin miiSevgili Doruk Bey, fenerli bireyin kalemizi korumasi konusunda nasıl bu kadar vurdumduymaz bir tutum sergilediğinizi pek anlamiyorum.
Saygılar Metin
Berkede mangal gibi yürek var mı diyorsunAlper admin siz yurt dışında yaşaya yaşaya Türk insanının ne kadar özverili olduğunu unutmuşsunuz. Türk bir kaleci elbette galatasarayın kalesini korur. yaşı küçükmüş falan bunlar önemli değil çanakkalede ne genç türkler savaştı. bence bu fikirinizi tekrar gözden geçirin..
ama yok eğer berke fenerli diye böyle düşünüyorsanız yanlışş bence
Beni ilgilendirmiyor.üstat mostafa mohammed konusunu uppladım. anlık performansı berbattt
Katılıyorum. Kötü bir dönem değildi.Fena dönem olmadı yalnız taraftar çok gerildi sorumlusu yönetimdir. Son büyük transfer dönemi anketi yapılabilir bu kez çekimseri temsil eden bir seçenekte konabilir, Frankowskiden önce ne iyi ne kötü diyordum şuan ise bence iyi dönem oldu. İnşallah yolun sonu şampiyonluk buna eminim.
Osimen maskesi niye gittiDünyada kaleci kalmamış gibi berke kovalamamıza inanamıyorum gerçekten
bjklilere bi ton dalga geçtik burak'a sayıp sövüp aldılar diye, kulübün anasına avradına söven çocuğu mu alcaz
nasıl istenebiliyor hiç mi mideniz yok ya
kaşındırdı artık sabah akşamOsimen maskesi niye gitti
Ne emek vermistim ulan forumun yarisina maske takmistim o günkaşındırdı artık sabah akşam
Merak ediyorum burda Franky nin 3 maçını 90 dk izleyen var mı acaba![]()
hala youtube skills videolarına göre , yok rating oranlarına göre yorumlar yapılıyor bence ki bende yapmıyor değildim
Zaha ' dan sonra artık eskiye dayanan hiçbir verinin önemi yok arkadaşlar .
@Hakan Motz Son nöbet ahbert