Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper admin siz yurt dışında yaşaya yaşaya Türk insanının ne kadar özverili olduğunu unutmuşsunuz. Türk bir kaleci elbette galatasarayın kalesini korur. yaşı küçükmüş falan bunlar önemli değil çanakkalede ne genç türkler savaştı. bence bu fikirinizi tekrar gözden geçirin..

ama yok eğer berke fenerli diye böyle düşünüyorsanız yanlışş bence
Berkede mangal gibi yürek var mı diyorsun

Fena dönem olmadı yalnız taraftar çok gerildi sorumlusu yönetimdir. Son büyük transfer dönemi anketi yapılabilir bu kez çekimseri temsil eden bir seçenekte konabilir, Frankowskiden önce ne iyi ne kötü diyordum şuan ise bence iyi dönem oldu. İnşallah yolun sonu şampiyonluk buna eminim.
Katılıyorum. Kötü bir dönem değildi.

ardaaaaaaaaaa geldi mi?
berkeeeeeeeee geliyor mu?

Galatasaray'da mazisinde sarı-lacivert olan kimseyi istemiyoruz arkadaş.

metin öztürk, ibrahim hatipoglu, maruf günes ve abdullah kavukcu'nun dahil oldugu ekibin herhangi yapi bir kurabilmesi mümkün degil

yavuz hirsiz ev sahibini bastirir misali saga sola saldirip stoperleri sakatlaninca erteleme ayagina yatan herifleri sahaya gömmek bu takimin borcudur

Merak ediyorum burda Franky nin 3 maçını 90 dk izleyen var mı acaba :)

hala youtube skills videolarına göre , yok rating oranlarına göre yorumlar yapılıyor bence ki bende yapmıyor değildim

Zaha ' dan sonra artık eskiye dayanan hiçbir verinin önemi yok arkadaşlar .

Hağlant Serdar Dursun arası:

Ayin-Dunyaya-Uzakligi-1.webp

Merak ediyorum burda Franky nin 3 maçını 90 dk izleyen var mı acaba :)

hala youtube skills videolarına göre , yok rating oranlarına göre yorumlar yapılıyor bence ki bende yapmıyor değildim

Zaha ' dan sonra artık eskiye dayanan hiçbir verinin önemi yok arkadaşlar .

Dogma büyüme lensli olan bir gurbo olmadığı sürece hiç kimse beni o iğrenç ligi izledigine inandıramaz..
Birkaç baba takım hariç Fransa ligi tamamen zulüm bizle adı geçenleri izlemeye çalıştım bu sene 45 dk bile tahammül edemedim .. Bizim lig gibi düşün işte taraftar değilsen izlenecek 3-4 takım var sadece o da kendi aralarında oynarlarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt