Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altınordu tamamen kapanıyorsa asıl onların tesislerini alsak ya. Alt yapı tesisi olur ayrıca.

malek mahmoud adelazim radwan abdelkadaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

Altınordu tamamen kapanıyorsa asıl onların tesislerini alsak ya. Alt yapı tesisi olur ayrıca.
çok lokal kalmaz mı ? (orasıda bakım vs gerektirir)

altyapıdaki tüm yaşlara bakınca okulu ailesi vesairesi şehri.

sıkıntılı yav

Fener’in kasımpaşaya kiralamaya çalıştığı oyuncunun menejerine baktım taliscanın menejeri 😂 taliscayı getiririrm bunuda size çakarım demiş ama yedirememiş belliki😂 sercan hamzaogluda müthiş bir transfer başarısıymış gibi ekonomik zorluklardan dolayı önemli oyuncularını elden çıkarıyolar diye twit atmıştı 😂😂😂
Yemin ediyorum kesin onun eşantiyonudur diye geçti içimden bugün. Altay'ı da Fred'in bonusu olarak bedava gönderdi kesin bunlar çünkü. Çok sevindim bunu okuduğuma şu an. :asd:

Yapı yapı diyorlarya işte bunlar yapı. Bu Tff ve Mhk yapının kendisidir. Servet Yardımcı bile bunlar kadar kötü olamazdı herhalde. Geçen seneki Tff bunları görünce 2-3 gömlek kalite farkı varmış.

Yapı yapı diyorlarya işte bunlar yapı. Bu Tff ve Mhk yapının kendisidir. Servet Yardımcı bile bunlar kadar kötü olamazdı herhalde. Geçen seneki Tff bunları görünce 2-3 gömlek kalite farkı varmış.

Mevcut yönetim zaten Servet Yardımcı'nın listesi değil mi. Öyle konuşuyorlardı sanki. Sadece başkan farklı.

zaten belli bunlar bunu ya menajer parası ödemek için yada başka bir şey için yaptılar kesinlikle bu scout transferi falan olamaz.20 yaşında profesyonel maçı olmayan , o fizikle bir de çapraz bağ koparmış olan adamı 3.5 verip almanın hiç iyimser bir yanı olamaz

usulsüz transfer diye ahlsk satan şerefsizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt