Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.320
- 41.934
- 3.413
Malek mahmoud abedlazim radwan abdelkaderrrrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MALEK RADWAN
çok lokal kalmaz mı ? (orasıda bakım vs gerektirir)Altınordu tamamen kapanıyorsa asıl onların tesislerini alsak ya. Alt yapı tesisi olur ayrıca.
Yemin ediyorum kesin onun eşantiyonudur diye geçti içimden bugün. Altay'ı da Fred'in bonusu olarak bedava gönderdi kesin bunlar çünkü. Çok sevindim bunu okuduğuma şu an.Fener’in kasımpaşaya kiralamaya çalıştığı oyuncunun menejerine baktım taliscanın menejeritaliscayı getiririrm bunuda size çakarım demiş ama yedirememiş belliki
sercan hamzaogluda müthiş bir transfer başarısıymış gibi ekonomik zorluklardan dolayı önemli oyuncularını elden çıkarıyolar diye twit atmıştı
![]()

Abdelkadar kısmını görünce akıllarda tek bir kişi canlanıyormalek mahmoud adelazim radwan abdelkadaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
Burak Elmas ve yönetimi gibi o da gittiBurak Elmas'ın harika projesi Altınordu'nun bize çaktığı Niğde'de alınan takıma ne oldu bilen var mı?
Çocuk doğduğundan bu yana fener şampiyon olamıyor seçilmiş kişi.Lan 10 yasindaymis
Yapı yapı diyorlarya işte bunlar yapı. Bu Tff ve Mhk yapının kendisidir. Servet Yardımcı bile bunlar kadar kötü olamazdı herhalde. Geçen seneki Tff bunları görünce 2-3 gömlek kalite farkı varmış.
zaten belli bunlar bunu ya menajer parası ödemek için yada başka bir şey için yaptılar kesinlikle bu scout transferi falan olamaz.20 yaşında profesyonel maçı olmayan , o fizikle bir de çapraz bağ koparmış olan adamı 3.5 verip almanın hiç iyimser bir yanı olamaz
2023 yılında 3. ligden düştü. Amatörde.Burak Elmas'ın harika projesi Altınordu'nun bize çaktığı Niğde'de alınan takıma ne oldu bilen var mı?
Böyle sorunca aklıma bu şarkı geldiAbdelkader iyi mi @Sergen Zeren