Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu TFF halen sevkleri gerçekleştirmemiş. Bizim 3 puanı geç verip Fener’in psikolojiyi mi düzeltecekler

1739298511681.webp

Ülker gibi şaibeli şirketin sponsorluğunu niye kabul ediyor bizimkiler anlamadım. Firma mı bitti.

Pavlovic, Frankowski, Lemina, Gouri şöyle bir transfer sezonu geçseydi 10/10 puanım olurdu. Mevcutta 10/6.5-7 olur herhalde puanım.
Morata yerine Gouri, Cuesta yerine pavloviç olsaydı bir de Ereni almasaydık 🤭 bende 10/10 derdim. Yine de hayırlı olsun ve inşallah hepsinden en güzel şekilde faydalanırız. İyi ki bunları almışız deriz. Top Okan hocada artık.

boyle bir seyin olmasi gerektigini en son bolu maci gunu belirtmistim nacizane .
ligde , maclarda bir kac dakika sure alacagina, eyup kardesimizin en azindan sezonun geri kalanina dair eyupspor da devam etmesi gerekir .

diger sure alamayan isim -yusuf. sezon basindan beri bekliyorum,halen aksiyon almiyor teknik ekip. <-kendisini coktan rotasyona efektif sekilde entegre etmek gerekirdi. ancak, hoca bazi isimlerde asiri israrci oldugundan, bu gibi isimlere sira gelmesi imkansiz . eyup'un bolgeye lemina da geldi. bu denklem den baktigimda eyup kiraya verilmeli diye dusunuyorum. diger yandan ,yusuf'un sure bulacagina halen inancim mevcut. bi sekilde mertens'in yerine sureyi yunusla paylasmali.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt