Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sezon ortalama 16 oyuncu alınmaz
Bide şampiyon tamamlıyosun 13. oldun revizyon yapmaya muhtaçsın durumun da yok

Yanlışlar var

Muslera
Boey nelson apo dubua
Tor sergio
Rashica mertens kerem
İcardi

Bu kadroyla hala devam edip diğer 2 sene 100 milyonu harcamasan ligde geçen sene yine şampiyon olamazmıydık,moldeyi eleyemezmiydik

Şlde yine gruptan çıkamasaydık,praga yine elenseydik,ybyi yine geçemeseydik,bjkden yine 5 yeseydik yine aynı noktada olurduk bu 100milyon euroyu harcamak(maaşlar yükümlülükler hariç) bize + kattı mı acaba

Ftnin 3.dönemi 2012-2013de de para harcadık,maaş bütçesi de fazlaydı ama 2 sene ortalığı avrupa dahil silip süpürmüştük karşılığı gelmişti şimdi çok daha fazlası harcandı ortada avrupanın a sı yok
O kadroyla şampiyon olamazdık diyemem.Ama şanpiyon olmamıza rağmen o dönem öncesi bile transfer döneminin iyi geçtiğini söyleyemeyiz..Eksikler vardı.Rakip takviyeler yapıyor daha güçlü kadro kuruyor..Daha iyi kadro imkanın varsa eldeki bazı ilk 11 oyuncularından daha iyisini alma imkanın varsa alacaksın.Yukarıda saydığın kadroda bir iki kişi hariç mecbur bir değişim olmak zorundaydı.Yani keyiften değil zorunluda değişim oldu,,

Biz her sene çok transfer yapmamızın nedeni bir önceki sene kötü transfer dönemi geçirmemiz.
Eksik bölgeler olmak üzere İlk 11’e yapılması gereken takviyeler sonucUnda otomatik olarak diğer oyuncular yedeğe düşecek.Yani ilk 11’e bir kere sağlam para harcayıp az ama öz futbolcu alacaksın.Bizde transfer dönemleri çorba oluyor..

Çok konuşulacak nokta var.
Ama işin özü senelerdir transfer işinde felaket hatalar yapılıyor.
Ben senelerdir avrupadaki ciddi başarısızlığında kötü ekonomininde sırf transferler nedeniyle olduğunu düşünüyorum.
Transfer işi zor kabul tabiki hatalarda olacak.Ama biz anormal hataları sürekli yapıyoruz.

Perşembe Yunus yok kesin. Rövanşa yetişebilirsem deniyor

sara ve torreira'nın yanına lemina eklendi.
osimhen'in yanına morata eklendi.
tjk maçından beri kafası burda olmayan nelsson'un yerine pasör topa hakım cuesta eklendi.
1 maç oyayıp 3 maç oynamayan jacobs'un yanına sol bek eren alındı.
ligde en çok skor üreten yerli ahmed kutucu geldi.
sağ bek frankowski bile geldi.

ben memnun oldum transfer döneminden, emeği geçenlere teşekkürler.

Fener de çekmiş Altınordu dan oyuncular bakalım kiminki parlıcak kiminki patlıcak
O yerlere laikiyla işlerini yapan kişileri koymsdığın sürece, a takıma 100m harcayıp o çocuklara 3m yatırım yapmadığın sürece yüzlerce çocuktan 1 2 tanesi bireysel mental sağlığını koruyup çıkıyor işte. bu çocukların kendi kendine yetişmesini istiyoruz bana kalırsa. Yoksa ihtimal dahilinde değil yıllarca tek oyuncunun çıkmamasının. Bu kadar kısıtlı olmamalı bu çocukların yetenekleri

SamiyenHaber son 3 yılda Erden sonrası en sevdiğim Galatasaray figürü oldu net.

Geçen yıllar gerektiği zamanda yaptığı transfer dışı haberleri, takipçiliği çok çok değerli. Hele bu sene Erden gitmesine rağmen, yaptığı katkı, hak edene hak ettiğini vermesi her şeyi ile muazzam.

Transfer yarın yanılır vs umurumda değil. Benim için ismi gibi efsanedir şu 3 sezonda yaptıkları ile.

11 yapmıcak mısın?
GDVZLSdWAAss1mP.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt