- 3 Haziran 2015
- 57.949
- 67.218
- 4.143
Başlığı dakkabaşı birer dakika eksilterek güncelleyebilir misiniz?
@yönetim
@yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef...Keramettin abi sarayı bile benimseyemedi ya![]()
abooo vallah yaşlanıyorum ben yaaaa
bu kaçıncı olay son dönemde geçende lewa ve podolskiyi unutmuşum
onu ikiye atarım
Ulan adam her bölgede oynadı kaç maça etkisi olmuştur. Müthiş işler yapmamıştır belki ama kurtarmıştır oynadığı bölgeyi. Keşke Kaan gibi bi iki topçu daha olsa.sonunda su kaan ayhandan kurtulduk heralde
11 e gıremez artık
Başlığı dakkabaşı birer dakika eksilterek güncelleyebilir misiniz?
@yönetim
balık yağını ihmal etmeyelim üstat.abooo vallah yaşlanıyorum ben yaaaa
bu kaçıncı olay son dönemde geçende lewa ve podolskiyi unutmuşum
onu ikiye atarım
Şu adamın karizmasına bitiyorum
Harcamasa büyük kaybedecektik. Pili bitti takımın devre arasına kadar. Ki icardi hariç öyle sakatlık falan da yaşamadık. Şimdi mücadeleye açık geniş kadroya ulaşıldı.Bu Galatasaray taraftarı adamın canını alır.. Devre Arası 35 k para harcanmış..
Seni bu dönemde fazla kizdirmadigimi düşünüyorum
İbrahim tarafından teklif yapıp , red edilen her topçu için 1 dakikaBaşlığı dakkabaşı birer dakika eksilterek güncelleyebilir misiniz?
@yönetim
aslına bakarsak 1 tane mikautadze gouri parası harcadık 23 milyon desek ,yani çok ilginç oldu verim alırsak bu planlamadan iyiki almamışız derizMorata:9
Ahmet:8
Frankowski:8
Lemina:8
Cuesta:6
Eren:4
Son puanlamam bu şekilde. Çok para harcadık umarım karşılığını alırız. Kadro da 1 tık şişti insallah kupadan avrupadan erken elenmeyiz de rotasyonu verimli kullanabiliriz. Tek kulvara düşerse bu oyuncu grubunu yönetmek kolay olmaz.
Benim adım gultepede Aslıhan gürbüz oynadi mi acaba nasıl bi diziydi bilen var mi,eren elmali izlemiş kucukkene