Transfer Nöbeti #9 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abooo vallah yaşlanıyorum ben yaaaa

bu kaçıncı olay son dönemde geçende lewa ve podolskiyi unutmuşum

onu ikiye atarım

Bence ÇOK NET 1. sırada ama en azından unuttuğun için ilk 3'e almadığını bilmek güzel.

2022 Yaz: Icardi, Torreira, Mertens, Apokerim, Rashica, Oliveira, Mata, Miçö, Dubois, Yusuf Demir, Kazımcan, Ross, Seferovic*

2011 Yaz: Muslera, Selçuk, Melo, Elmander, Ujfalusi, Eboue, Riera, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Sercan Yıldırım

Bence 2011 uzak ara yapar 2022'ye...

Transfer ettiğimiz oyunculara söyle bir bakiyorum da morata disinda bir yildiz oyuncu yok. Diger oyuncularin hepsi kalbur ustu takimlardan geldi. Droga ve sneijderli kış transfer dönemini özlemiyor değilim.

sonunda su kaan ayhandan kurtulduk heralde

11 e gıremez artık
Ulan adam her bölgede oynadı kaç maça etkisi olmuştur. Müthiş işler yapmamıştır belki ama kurtarmıştır oynadığı bölgeyi. Keşke Kaan gibi bi iki topçu daha olsa.
Bodrum deplasmanında atan arka adelesini tutarak Gökdeniz in şutunu engellemeye gidiyordu. Yeni giren ziyech yanında yürürken. O topa yetişemedi belki top da son dakkalarda direkten döndü ama emeği yeter. Sonra 3 hafta falan sakat kaldı zaten.

Bu Galatasaray taraftarı adamın canını alır.. Devre Arası 35 k para harcanmış..

Başlığı dakkabaşı birer dakika eksilterek güncelleyebilir misiniz?

@yönetim
200w (7).gif

Bu Galatasaray taraftarı adamın canını alır.. Devre Arası 35 k para harcanmış..
Harcamasa büyük kaybedecektik. Pili bitti takımın devre arasına kadar. Ki icardi hariç öyle sakatlık falan da yaşamadık. Şimdi mücadeleye açık geniş kadroya ulaşıldı.

Benim adım gultepede Aslıhan gürbüz oynadi mi acaba nasıl bi diziydi bilen var mi,eren elmali izlemiş kucukkene

Sallai yazın yetişmediği için Lemina AL listesine giremedi, kazık da bize girdi maddi manevi. Bu işlere artık dikkat edin gözünüzü seveyim çok basit şeyler bunlar ya.

Morata:9
Ahmet:8
Frankowski:8
Lemina:8
Cuesta:6
Eren:4

Son puanlamam bu şekilde. Çok para harcadık umarım karşılığını alırız. Kadro da 1 tık şişti insallah kupadan avrupadan erken elenmeyiz de rotasyonu verimli kullanabiliriz. Tek kulvara düşerse bu oyuncu grubunu yönetmek kolay olmaz.
aslına bakarsak 1 tane mikautadze gouri parası harcadık 23 milyon desek ,yani çok ilginç oldu verim alırsak bu planlamadan iyiki almamışız deriz

Batshuayi, Nelsson ve Ziyech gibi 3 oyuncuyu gönderip 6 oyuncu aldik.
Bu kadro zaten yaz döneminde eksik ve alternatifsiz birakilan bir kadroydu. Asgari ne kadar transfer gerekiyorsa o kadar yapildi.
Bir oyuncu cezali oldugu zaman 3 oyuncunun yeri falan degisiyordu sacma sapan sekilde.

Kendi mevkisinde bile ne verdigi belli olmayan oyunculari kaydirip duruyorduk.
Besiktas'a karsi 5 gol yiyip Süper Kupa'yi kaybetmesek bunlar o yaz dönemi yapilan hamleleri bile yapmayacakti belki de.
2 sene üst üste Kaan ve Berkan bekleriyle Avrupa'da rezil olduk.

Yeniden ayni seyleleri yasamamak icin artik is bitirecek adamlar olmali.

Yaz döneminde de yaşlı transferler yerine Roger ve Baturina gibi takviyelerle yaş ortalamasını yükseltmemek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt