Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Bu anket kapanacak: .
Psg ferran torresi almış 50ye geçen sene Barcanın as oyuncusuydu bu adam bize gelince Can Uzuna falan çekiyolar o paraları. Millet kazıkları sivriltmiş bizim bir oyuncuya talip olmamızı bekliyo başka açıklaması yok bu piyasanın

Martinelli hakkaten balon herif Arsenal bunu 4 sene boyunca as oynattı bir şey kazanamadılar 1 sene rotasyona attılar premier lig aldılar. 40-45 bu adama asla sıkılmaz

Psg ferran torresi almış 50ye geçen sene Barcanın as oyuncusuydu bu adam bize gelince Can Uzuna falan çekiyolar o paraları. Millet kazıkları sivriltmiş bizim bir oyuncuya talip olmamızı bekliyo başka açıklaması yok bu piyasanın
Ferran'ın durumu biraz farklı açıkçası. Sözleşmesinin son senesi ve kendisi de PSG'ye gitmek istiyor, henüz genç bir yaşta. 1 sene sonra bonservissiz gideceğine ne kazansak kar dedi Barca. Net bir forvet almak istiyorlar, çok da üstelemediler. Barca forvete kimi alacak, bizi ilgilendiren nokta aslında o. Ellerinde net bir santraforu yok, son gün bizimkini çalmasınlar da :D

Benim oğlanı alın lan... fazla yetenekli değil ama u23 5 milyon kiralamayı da kabul ediyorum... satın alma opsiyonu da istemiyorum ayrıca... bari bize verin o 5 milyonu da siz de rahatlayın biz de rahatlayalım anasını satayım... 😀

bu sezon şampiyon olamayacağız orası kesin. büyük ihtimalle yönetim de bu sebepten transfer işine büyük paralar dökmek istemiyor

bunu yazan hangi mal yav? gerekli takviyeleri yapmazsan tabiki sampiyon olamazsin. Ne demek kesin sampiyon olamayacagiz o yuzden transfer yapilmiyor?

osman-cama.gif
Arasım çık bakalım 500 ₺👀😍

Geri
Üst Alt