Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.637
- 102.719
- 5.238
severizArsenal leao alsın biz de başını dermiş gibi durmadı mı şimdi???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
severizArsenal leao alsın biz de başını dermiş gibi durmadı mı şimdi???
Dursunun 4 sene faydası<Burak elmasın rezilliği. Adam floryayi geri aldı, bir sürü para edecek topçu aldı. Daha ne yapsinEn rezil başkanlarımızdan biri olan Burak Elmas döneminde bile böyle bir rezil bir transfer dönemi yaşamadık.
Adam en azından fazla para yokken bile bir şeyler deniyordu BAY, Berkan, Morutan, Nelsson falan gibi genç oyuncularla.
Şimdi hem para var hem de kuş ötmüyor.
Allah cezanı versin Dursun.
Aybarsım şirinler gibi kanepeye uzanmış, şekerleme yapıyorsun bakıyorumbu fenerli hesaplar uefa'ya dear uefa diye gs'yi şikayet maili atıyordu
bizde atsak faydası olur mu acep
off azizem delirtme beni akşam akşamAybarsım şirinler gibi kanepeye uzanmış, şekerleme yapıyorsun bakıyorum![]()
Baktık sadeceArasım çık bakalım 500 ₺![]()
erotik postlar atmaktan kaçınalımoff azizem delirtme beni akşam akşam![]()
![]()
![]()
Sozlesmesinin son senesi oldugu icin fiyati dusmus.Psg ferran torresi almış 50ye geçen sene Barcanın as oyuncusuydu bu adam bize gelince Can Uzuna falan çekiyolar o paraları. Millet kazıkları sivriltmiş bizim bir oyuncuya talip olmamızı bekliyo başka açıklaması yok bu piyasanın
+18 mi +21 mi? Tam olarak kastettiğini öğrenebilir miyiz?yetişkim 10 numara kim var alınabilecek?
Naber götbars götbu fenerli hesaplar uefa'ya dear uefa diye gs'yi şikayet maili atıyordu
bizde atsak faydası olur mu acep
Hanğ siz anlaşın biz anlaşırız demişti