Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    162
  • Bu anket kapanacak: .

Hal hatır sorulmuş, bir ara sözleşilmiş kahve içip fala baktırırız diye.

Batrakçı Nasuh efendi de gelmiyor sanırım

Maalesef son durum şu;

🔞🥵🍑👉👌

Avrupa'nın çakal menajerlerinin bize yaşatacakları;
peach-slap.gif

Ekli dosyayı görüntüle 330944
IMG_8861.webp

IMG_8860.webp

Martinelli Arsenal görmüş Rashica asla fark yaratacak bir adam değil. Gidip trossardı alsaydınız madem çok daha iyi topçu Martinelliden

@Umut Işık @Emrah Duvar

Görüşme sızmış;

Dursun Özbek: Selamün aleyküm my friend! Ben Dursun Özbek, Galatasaray Başkanı. Biz Martinelli'yi istiyoruz. Ne kadar istiyorsunuz?

Arsenal Başkanı: Merhaba başkan. Gabriel Martinelli'ye çok değer veriyoruz. Yaklaşık 70 milyon Euro civarı bir beklentimiz var.

Dursun Özbek: 70 mi? Yapma be başkan, bizde o kadar nakit yok. Şöyle yapalım: 3 milyon Euro kiralama bedeli, 5 yıl vadeye yayılmış 12 milyon Euro zorunlu opsiyon. Kabul dersen hemen bizim meşhur sponsorun otelinde sana 1 hafta ultra her şey dahil tatil! Hanımı da al gel.

Arsenal Başkanı: Bay Özbek, burası Arsenal, tatil acentesi değil. Martinelli bizim en kilit oyuncularımızdan biri. Ciddi bir teklife ihtiyacımız var.

Dursun Özbek: Yahu otele haksızlık etme, açık büfesi çok iyidir. Neyse, senin için şartları zorlayayım. Gelecek sezon şampiyon olursak 500 bin Euro bonus. Şampiyonlar Ligi'ni alırsak 1 milyon Euro daha. Bir de bizim Florya'dan konut projesinden sana üst kattan deniz manzaralı 2+1 daire veriyorum, tapusu hemen hazır!

Arsenal Başkanı: Emlak mı? Dünya çapında bir kanat oyuncusunu apartman dairesi ve bonus puanlarla mı almaya çalışıyorsunuz?

Dursun Özbek: Bak son teklifim, başka da çıkamam: Bizim yönetimden bir arkadaşın tekstil fabrikası var, Arsenal’ın tüm kışlık mont ve polar ihtiyacını bedavaya diktiriyorum. Üstüne Martinelli'nin bir sonraki satışından %10 pay. Sözleşmeyi de hemen KAP'a bildirelim, taraftar havalimanında bekliyor, transfer dönemi kapanacak!

Arsenal Başkanı: (Telefonu uzağa çekip hanımına fısıldar) “Hayatım, Mikonos uçak biletlerini iptal et, bu yaz bedavaya Antalya'ya gidiyoruz...” (Telefona döner) Tamam Dursun, evrakları gönder ama plaj havlularını unutma!

Doruk'un yokluğunu hissetmeyin.

Madem bu kadar çıkıyoruz; Live Gakpo’yu bırakır mı acaba yaw

u23 on numara için adım adım Enciso'ya gideceğiz gibi bu işin sonunda sanki. Eğer ismi hiç çıkmayan bir sürpriz olmazsa Kostov, Haraldson vb. gibi.

Geri
Üst Alt