Dursun Özbek: Selamün aleyküm my friend! Ben Dursun Özbek, Galatasaray Başkanı. Biz Martinelli'yi istiyoruz. Ne kadar istiyorsunuz?
Arsenal Başkanı: Merhaba başkan. Gabriel Martinelli'ye çok değer veriyoruz. Yaklaşık 70 milyon Euro civarı bir beklentimiz var.
Dursun Özbek: 70 mi? Yapma be başkan, bizde o kadar nakit yok. Şöyle yapalım: 3 milyon Euro kiralama bedeli, 5 yıl vadeye yayılmış 12 milyon Euro zorunlu opsiyon. Kabul dersen hemen bizim meşhur sponsorun otelinde sana 1 hafta ultra her şey dahil tatil! Hanımı da al gel.
Arsenal Başkanı: Bay Özbek, burası Arsenal, tatil acentesi değil. Martinelli bizim en kilit oyuncularımızdan biri. Ciddi bir teklife ihtiyacımız var.
Dursun Özbek: Yahu otele haksızlık etme, açık büfesi çok iyidir. Neyse, senin için şartları zorlayayım. Gelecek sezon şampiyon olursak 500 bin Euro bonus. Şampiyonlar Ligi'ni alırsak 1 milyon Euro daha. Bir de bizim Florya'dan konut projesinden sana üst kattan deniz manzaralı 2+1 daire veriyorum, tapusu hemen hazır!
Arsenal Başkanı: Emlak mı? Dünya çapında bir kanat oyuncusunu apartman dairesi ve bonus puanlarla mı almaya çalışıyorsunuz?
Dursun Özbek: Bak son teklifim, başka da çıkamam: Bizim yönetimden bir arkadaşın tekstil fabrikası var, Arsenal’ın tüm kışlık mont ve polar ihtiyacını bedavaya diktiriyorum. Üstüne Martinelli'nin bir sonraki satışından %10 pay. Sözleşmeyi de hemen KAP'a bildirelim, taraftar havalimanında bekliyor, transfer dönemi kapanacak!
Arsenal Başkanı: (Telefonu uzağa çekip hanımına fısıldar) “Hayatım, Mikonos uçak biletlerini iptal et, bu yaz bedavaya Antalya'ya gidiyoruz...” (Telefona döner) Tamam Dursun, evrakları gönder ama plaj havlularını unutma!