Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Bu anket kapanacak: .
Dostum anlama kapasitesi sorunu mu var bazen merak ediyorum.

Her gün yeni isim salmamamı mı istiyorsun mesela? Foruma girdiğimden beri ısrarla söylediğim tek şey Leao, Can ve Batrakov için uğraşıldığı.

Ne Mora ne Veiga ne Martinelli. Hiçbirinin gündemde olmadığı. İsim sallayıp isim tartışmamızı mı istiyorsun anlamadım.

Olanı söylüyorum, adamlar bu transferlerle uğraşıyor şu an. Hep dediğim şey de kilit nokta Can, çünkü tüm bölgeleri etkileyecek.
Hocam yalan söylemesek mi? Uğraşıyorlar falan demedin. Son pürüzler gideriliyor çok büyük sürpriz olmazsa ikisi de GS oyuncusu dedin. 1 gün sonra Can ile aradaki fark 10 milyon euro falan diye başka telden çaldın mesela. Şimdi uğraşıyorlar falan dedim deyip milletin anlama kapasitesini sorgulayacağına git kaynaklarının bir son pürüzler sonra uğraşıyorlar vb. çelişkilerini sorgula.

barış mora sane

koşup koşup rakibe çarpan bir üçlü

rezalet

Son düzenleme:
Takım ilk 11 yaş ortalaması 30 u zorluyorken 30 yaşında 10 numara istemek. Takım yaşlanıyor.

Mora çok yetenekli çocuk ama orkestra şefi olacak bir adam değil mevcut haliyle.

Çok fazla doku tutması lazım iş yapması için, 10 numaraya keyfimizden kaşar topçu istemedik aylarca.

Twitter'de kiralik 10 milyon, belirli mac yapmali ve opsiyon yok diye gördüm. Bu ne yav, adamlar Barcelona bizde onlarin "farm teami" mi oluyoruz?

Mora hamlesi malum şahsın dediği gibi ise defolun gidin bu kulüpten. Galatasaray portonun oyuncu yetiştirme kulübü mü? Yazıklar olsun size.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ümit akdağ'ı falan alamiyoz mu şu sol stopere. Yok mu yerli bi topçu ulan. Orayı bari bitirin bıktım artık lan

Bernardoyu istemeyip posa mosa muhabbeti. çeviren baya da kişi vardı ya 2 ay önce :asd:

SON DAKİKA | Galatasaray, Aleksey Batrakov ve Rodrigo Mora transferlerinde belli bir noktaya ve anlaşma zeminine geldi. (HT Spor)

• 10 numara transferinde karar artık Okan Buruk’ta. Hocanın tercihi belirleyici olacak

Sol stoper için bir yerli topçu aramıyor mu bunlar yaw. Orası çok can yakacak gibi bu sene

Geri
Üst Alt