Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Bu anket kapanacak: .
Batrakov iyi duran top kullanıyor her yaptığı orta tehlike yarattı. 2 tane akan oyunda asist yaptı değerlendiremediler. fiziğini geliştirmesi lazım, çok koşuyor press yapıyor demişlerdi bi numarasını göremedim göstermelik press yapıyor. takım arkadaşları da bayağı mal yaptığı asistlerin çoğu duran top herhalde

SON DAKİKA | Galatasaray, Aleksey Batrakov ve Rodrigo Mora transferlerinde belli bir noktaya ve anlaşma zeminine geldi. (HT Spor)

• 10 numara transferinde karar artık Okan Buruk’ta. Hocanın tercihi belirleyici olacak
Okan al iste. Bombayi eline biraktilar. Simdi sec iki copten birini. SECIM SENIN, SORUMLULUK DA SENIN!

O’jogo Mora haberini yalanladı. Ulan Batrakov ve Mora’dan içine sinen var mı? Seneye Dursun’u yeriz muhtemelen

Mora çok yetenekli çocuk ama orkestra şefi olacak bir adam değil mevcut haliyle.

Çok fazla doku tutması lazım iş yapması için, 10 numaraya keyfimizden kaşar topçu istemedik aylarca.
Can + Mora olabilirdi en azından. Genel olarak merkez orta saha almamız çok canımı sıkıyor.

Var mı bir gelişme?

Morayi hiç begenmedim , Can Uzun olsa bari.

Bizimkileri anlamak çok zor. Şimdiye çok rahat Buendia+ Enciso ikilisini toplam Leao'ya istenen bonservise bitirirdik. Maaşları toplamı da Leao'dan az olurdu. Hem 10 hem sol kanat işini de çözmüş olurduk.

Forumda vakit geçsin diye genel Türkiye gündeminde bulunan tam 369 sayfayı tek tek (ne yazık ki haberlerin verdiği etki yüzünden) hüzünlü bir şekilde yaşadım. Ki normalde haber takip etmem.

Bakıyorum birazdan lig öncesi son hazırlık maçı başlıyacak ve bende yeni sezon için hiç heyecan veya hırs yok. Yönetim/hoca bunu da başardı.

Alın bundan sonra transferi çevrenizde ki değer verdiğiniz kişilerin (onların sözü ve istekleri taraftardan daha önemli), karşılıklı olarak yüzlerinizi sürün.

Minimum 30 maç forma giymeli os'a asprilla muamelesi çekersen yaktık seni hoca

Mora'nın olmuşu Joao Felix işte, onu bile isteyen çikmaz kira parasına yazık.
Batrakov en azından Mertens tarzı pres, savunma yapar. Takımına liderlik ediyor, baskıyı kaldırabilir. Ona verilecek paraya acımam!

batrakov fiziğini gelistirirse var bebe'de bir şeyler de biz sabreber miyiz hayır.

Tarih tekerrürden ibarettir...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260808_194233_com_google_android_youtube_MainActivity.webp
    Screenshot_20260808_194233_com_google_android_youtube_MainActivity.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 6
Dostum alıntıladıklarınla söylediklerim arasında nasıl bir çelişki var açıklar mısın?

Israrla bu 3 oyuncunun özellikle 2 si bitirilmeye çalışılıyor diyorum. Aradaki farklar az, özellikle Leao en sıcak kişi Villarreal maçına yetiştirişmeye çalışılıyor diyorum.

Neyin tantanasını yapıp hala muhalif olma çabasındasın?

Veiga ile akşam maçta görüşecekler, Martinelli'ye teklif yaptık, Portekizli bir isim var falan mı demeliyim tatmin olman için?

Gündemdeki kişiler sadece bu 3 isim şu aşamada. Neyini anlamıyorsun? Bugün bitmez, yarın biter. Komple iptal olursa zaten tüm medya duyar.

Ekstra bir aksiyon yok bu kadar.
Hocam sabırlı adamsın vesselam

bileği temiz herifin
sürekli dinamik, dikine oynuyor. hızlı düşünüyor

yalnız lokomotiv rezalet takım, geçen maçta da öyleydiler

bi posyonda aniden depar halinde çaprazdaki herifin ayağının önüne paraşüt gibi indirdi topu güzel sahneydi
orada bay hatta sara fln olsa stadın dışına çıkardı o top muhtemelen

lokomotiv kadar dandik bi takımda oynayacak herif değil net şekilde

Geri
Üst Alt