Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.917
- 7.522
- 1.918
moranın atası felix bile kayboldu gitti hiç bir yol olmaz ondan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OB: BRUNO İSTİREMSON DAKİKA | Galatasaray, Aleksey Batrakov ve Rodrigo Mora transferlerinde belli bir noktaya ve anlaşma zeminine geldi. (HT Spor)
• 10 numara transferinde karar artık Okan Buruk’ta. Hocanın tercihi belirleyici olacak
Okan al iste. Bombayi eline biraktilar. Simdi sec iki copten birini. SECIM SENIN, SORUMLULUK DA SENIN!SON DAKİKA | Galatasaray, Aleksey Batrakov ve Rodrigo Mora transferlerinde belli bir noktaya ve anlaşma zeminine geldi. (HT Spor)
• 10 numara transferinde karar artık Okan Buruk’ta. Hocanın tercihi belirleyici olacak
Can + Mora olabilirdi en azından. Genel olarak merkez orta saha almamız çok canımı sıkıyor.Mora çok yetenekli çocuk ama orkestra şefi olacak bir adam değil mevcut haliyle.
Çok fazla doku tutması lazım iş yapması için, 10 numaraya keyfimizden kaşar topçu istemedik aylarca.
Mertens ten 1 cm kısaMora çok kısa yaw
jelert içinde benzer şeyler deniyordubatrakov fiziğini gelistirirse var bebe'de bir şeyler de biz sabreber miyiz hayır.
Hocam sabırlı adamsın vesselamDostum alıntıladıklarınla söylediklerim arasında nasıl bir çelişki var açıklar mısın?
Israrla bu 3 oyuncunun özellikle 2 si bitirilmeye çalışılıyor diyorum. Aradaki farklar az, özellikle Leao en sıcak kişi Villarreal maçına yetiştirişmeye çalışılıyor diyorum.
Neyin tantanasını yapıp hala muhalif olma çabasındasın?
Veiga ile akşam maçta görüşecekler, Martinelli'ye teklif yaptık, Portekizli bir isim var falan mı demeliyim tatmin olman için?
Gündemdeki kişiler sadece bu 3 isim şu aşamada. Neyini anlamıyorsun? Bugün bitmez, yarın biter. Komple iptal olursa zaten tüm medya duyar.
Ekstra bir aksiyon yok bu kadar.