Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.441
- 60.434
- 3.473
Maçı veren bi bosna kanalı buldum sıkılana kadar seyredicem yarım saat fln
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karısı 30 yasindaBatrakov 20 yaşında ve evliyse gelmesin salak demek ki
Madrid'in aldığı yan diamondeyi biz almak isteseydik ona ne derdin çok merak ettimPortekizli emre mor, rus morutsan ve milanli zaha da durumlar ne ṣimdi?
@Gökhan Aytepe
Fatih tekke nereye gidiyor dostumyeni hocamız kim olacak
Link at öteki takımdan forvet bakayım bendeMaçı veren bi bosnahersek kanalı buldum sıkılana kadar seyredicem yarım saat fln
Yeri gelince severim yeri gelince döverim. Birine takıntılı kalmam. 4 sene şampiyon başkan olmuş begenmiyom transfer işlerinden anlamıyor ısrar ediyorsen savundun lan bu başkanı
Link yok ağabey falanfilantvden buldumLink at öteki takımdan forvet bakayım bende
Hocam sağ bek Singo Sallai bayiliyor bu forumdakiler Singoya ilk defa bayılıp ayilmayan birtek seni gördüm vallaha.Herkes Singo diye orasını burasını yırtıyor sen yok yazmışsın.Hayirmi???Osimhen Atletico işi ve şimdi de Okan hoca yönetime rest çektiğine göre güncel kadro
Uğurcan
Yok Davinson Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane Yok Barış
Yok
Recep buruk açsın, sabahına şişme montlu ak saçlı birini indiririzTD nobeti açılsın
HayırSörloth+lookman+47.5 milyona osiyi satar mıydınız
Bizim taraftara maaşı ve CV' sI yüksek olacak.Yoksa oyuncu değil gelenler.3.5 bons 600 bin euro maaşa gelmiş Morutanla
30 bonservis 5 maaş istenen Batrakov’u kıyaslamaya son mu verseniz
Dursun Özbek:yeni hocamız kim olacak