Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var herzmaan yanımda taşırım.Dil alti hapin varmi dayi? Cok fenayim
Bizim orta saha yenilenmeliydi. Kevgir gibi orta sahaHalimiz kötü değilde şaka gibi oyun kurucu getirmezsek eğer hep güdük olacağız zevk almayacağız Sara ve ilkaya sovup duracağız Tek dert bu şuan.Gerisi olmasada olur .Olsa iyi olur ama acil olay sadece bu.Gecen sene Liverpool maçı 33.dakikaya kadar kalecinin eline top degdiremedik.Fikra burada bitti.
Lang+can yerine leaoyu tercih ederim şahsen.Leao maliyetinin üstüne biraz daha koy Lang+Can Uzun al hala neyi bekliyorlar anlamıyorum
Haklısın ama en öncelik dediğim olay .N
Bizim orta saha yenilenmeliydi. Kevgir gibi orta saha
değil. Jelert ilk skavt transferiDursun başkanın ilk kendi scout transferi batrakov eğer tutup katkı verirse, başkan krallığını ilan eder, her konuşmasında imalı laf soktukça sokar
Kavukçu görüştüğümüz futbolculara heyecanlanıyoruz demişti. Heyecandan acilamiyor oyunculara seni istiyoruz diye herhaldeMaç önü bitti haberleri pompalandı yine, kaçıncı kez oldu bu yaz. Artık bayatladı bu numara. Böyle oyalayıp kimseyi almayacaklar belli oldu iyice.
Jelert deme ne olur.Altyapidan oyuncu getirsen o transferden iyidi.değil. Jelert ilk skavt transferi
Transfer yapacağız.Baskanimiz yönetimimiz 7/24 çalışıyorlar.Daha 1 ay vaktimiz var en iyilerini alacağız.Takım hazır değil zaten eksikte çok skor belli maçtan çok Okan’ın açıklamaları bekliyorum maç sonu
Yönetimimiz iyi niyetle transferleri gerçekleştirecek kimsenin aklında soru işareti kalmasın diyecekTakım hazır değil zaten eksikte çok skor belli maçtan çok Okan’ın açıklamaları bekliyorum maç sonu
cenk i mutlu olsun diye Doue bozup onu aldıkJelert deme ne olur.Altyapidan oyuncu getirsen o transferden iyidi.
Igor tudor hocam yarım kalan işini yerine getirecektiryeni hocamız kim olacak